Eğitim
Giriş Tarihi : 09-12-2020 06:19   Güncelleme : 09-12-2020 06:19

Samsun Emniyet Müdürlüğünden Trafik Denetlemelerinde Halkla İlişkiler ve İletişim Eğitimi!

Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Trafik Denetlemelerinde Halkla İlişkiler ve İletişim Eğitimi’ Ondokuz Mayıs Üniversitesi Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (PUAMER) katkılarıyla tamamlandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğünden Trafik Denetlemelerinde Halkla İlişkiler ve İletişim Eğitimi!

23 Kasım – 1 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitim programı; Ondokuz Mayıs Üniversitesi PUAMER Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Aysu Gül ŞANLİ, Öğr. Gör. Uğur KAÇMAZ, Öğr. Gör. Mustafa Selim ALTINIŞIK ve Arş. Gör. Doğan Güneş TEMLİ'nin sunumlarıyla tamamlandı. Çeşitli uygulamaların yapıldığı eğitim Trafik Şube Müdürü Başkomiser Zafer YAZICIOĞLU'nun teşekkür plaketlerini takdim etmesiyle sonlandı.

Eğitim sürecini değerlendiren OMÜ Psikoloji Bölüm Başkanı ve Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi  (PUAMER) Müdürü Prof. Dr. Bozkurt KOÇ ‘Güzel ve verimli bir eğitim süreci gerçekleştirdik. Çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Ayrıca bizler için önemli bir yeri ve değeri olan Emniyet teşkilatımıza katkı sağlamak mutluluk verici. Bu bağlamda Emniyet personelimize de teşekkürlerimizi sunarım” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN