Güncel
Giriş Tarihi : 30-03-2018 13:18   Güncelleme : 30-03-2018 13:18

Samsun Ticaret Borsası’na “A Seviye” Akreditasyon Belgesi’ni Bakan Tüfenkçi Ve Hisarcıklıoğlu Verdi

Samsun Ticaret Borsası’ na gelişen dünya standartlarına uygun olarak, üyelerine verdiği 5 yıldızlı hizmetten dolayı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından “A Seviye” akreditasyon belgesi verildi.

Samsun Ticaret Borsası’na “A Seviye” Akreditasyon Belgesi’ni  Bakan Tüfenkçi Ve Hisarcıklıoğlu Verdi

Belgeyi alan Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, “Sürekli değişen, gelişen ve hizmet odaklı anlayışın hakim olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Bu gurur hepimizin” dedi.

13.Dönem’de akredite olan 18 oda/borsa ve 2 şube ile belge yenileme denetimleri tamamlanan 96 oda/borsaya, akreditasyon sertifikaları TOBB Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle verildi.​ Oda-Borsa Akreditasyon sertifika törenine Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, Meclis Başkanı Ahmet Takış,  Genel Sekreter Ahmet Aliyazıcı ve Akreditasyon Sorumlusu Elif Mercan Ünyeli katıldı. Tören, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’ nun açılış konuşmaları ile başladı.

Oda-Borsa Akreditasyon sertifika töreninde,  Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu elinden “A Seviye” Akreditasyon belgesini alan Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır,  ”TOBB’ un üyeye beş yıldızlı hizmet vermeyi amaç edinerek geliştirdiği ve sürekli iyileştirdiği Akreditasyon sisteminde yapılan denetimler sonucunda borsamız üstün bir başarı göstererek en üst seviye olan ‘A sınıfına’ çıkarak, akreditasyon belgesini yeniledi. Gösterilen bu başarının haklı gururunu yaşıyoruz” diyerek sözlerine şöyle devam etti:

  “2014 yılında yüksek bir puanla ilk akreditasyon belgemizi aldıktan sonra bununla yetinmedik. Giderek ivmelenen ve her geçen yıl itibariyle etkilerini iyice hissedeceğimiz sürekli değişen, gelişen ve hizmet odaklı anlayışın hakim olduğu bir döneme geçtik. Bu dönemde üyelerimize, kaliteli hizmeti en hızlı şekilde vermeyi, üye memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı ve sürekli iyileştirmeyi kendimize amaç edindik. Bu çalışmalarımız meyvesini verdi. Bu belge, borsamızın idari anlamda gelişmiş kurumsal yapısı, fiziksel anlamda modern cihaz ve ekipmanlarla donatılmış laboratuvarı, ürün satış salonu ve sürekli eğitime tabi tutularak kendini geliştiren personelinin bizlere getirisidir.”

“BU ÜSTÜN BAŞARIYLA YETİNMEYECEĞİZ”

Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, alınan belge ile haklı bir gurur yaşadıklarını, ancak bu üstün başarıyla yetinmeyeceklerini de sözlerine ekleyerek, “Üyelerinin tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan, sürekli hizmet çeşit ve kalitesini arttıran, geçmişte olduğu gibi bugünde bölgemizde- ülkemizde yapılan proje ve faaliyetlere öncülük eden, ulusal ve uluslararası camia ile ilişki ve işbirliğini geliştirmiş örnek gösterilen saygın ve etkin bir kurum olma yolunda sürekli çalışacağız ve daha üst basamaklara tırmanacağız” diye konuştu.

“ARTIK BORSAMIZ SADECE KANUNLA KENDİSİNE VERİLMİŞ GÖREVLERİ YERİNE GETİREN BİR KURUM DEĞİL”

Samsun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Takış ise “Artık borsamız sadece kanunla kendisine verilmiş görevleri yerine getiren bir kurum değil üyesinin hukuk danışmanı, yatırım yapabilmesi için proje danışmanı. Üyesine her türlü eğitimi verebilecek düzeyde bir eğitim ve yabancı dil danışmanıdır. Tüm üyelerimizi bu hizmetlerden yararlanmaya çağırıyor ve üyelerimizin taleplerini bekliyoruz” dedi.

 

adminadmin