Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-03-2018 10:37   Güncelleme : 23-03-2018 10:37

Samsun Ülkü Ocakları’ndan Uyuşturucuya Karşı Tiyatro!

Türkiye genelinde "Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme" sloganıyla uyuşturucuya savaş açan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı faaliyetlerine devam ediyor. Ülkü Ocakları Samsun İlçe Başkanlığı, madde bağımlılığı ve uyuşturucunun zararlarını konulu alan tiyatro gösterisi düzenledi.

Samsun Ülkü Ocakları’ndan Uyuşturucuya Karşı Tiyatro!

Türk-İş Eğitim Merkezinde sahneye konan tiyatroya, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın ALTINTAŞ, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner TEKİN, Aydınlar Ocağı Samsun Şube Başkanı Doç. Dr. Taner TUNÇ ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tiyatroda bir ailenin çocuklarını okutmak için verdiği mücadele, bu mücadele karşısında hayırsız bir evladın uyuşturucu madde kullanmaya başlamasını, sonrasında pişman olmasını ve terk ettiği evine yıllar sonra babasının hayalindeki gibi okuyup  öğretmen olarak dönmesini konu alındı.

Program sonrası konuşan Yalçın ALTINTAŞ, "Genel Başkanımız Sayın Olcay KILAVUZ Beyefendinin 2 yıl önce, "Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme" Sloganıyla başlattığı uyuşturucuya karşı savaş ilan ettik.Bu doğrultuda, Ladik ve Bafra ilçemizde spor turnuvaları düzenledik. Üniversite, Çarşamba ve İlkadım'da devamlı broşür çalışması yaptık.  Bu günde "Cehalet" isimli bu oyun ile gençlerimize uyuşturucunun zararlarını anlatmaya çalıştık" dedi.

adminadmin