Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-11-2020 06:49   Güncelleme : 28-11-2020 06:53

Samsun'a Bakan Çıkarması

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, bir dizi programlara katılmak üzere hafta sonu Samsun'da olacaklar" dedi.

Samsun'a Bakan Çıkarması

Samsun'un bu hafta sonu önemli konukları olacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bir dizi programlara katılmak üzere Samsun'a geliyor.

 

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Bakanlar Murat Kurum ve Mehmet Nuri Ersoy'un Samsun'da gerçekleştireceği programlar öncesi açıklamalarda bulundu.

 

Samsun'a yatırımların devam ettiğini belirten Başkan Ersan Aksu, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'un ilimize ziyareti Cumartesi günü gerçekleşecek. Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ise Pazar günü şehrimizde olacak.

Hem Cumartesi günü hem de Pazar günü temel atma ve açılış programlarının yanı sıra incelemelerde bulunacaklar. Bunların yanı sıra her iki Bakanımız, belediye başkanlarımız ile ilçelerimiz üzerinde değerlendirmelerde bulunacaklar. Samsun, hizmet noktasında çok katkı alan bir şehir. Tamamlanan, devam eden ve proje aşamasında olan yatırımlar var. Şehrimizi her alan da daha güzel noktaya taşımak için tüm enerjimizle çalışıyoruz" dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN