Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-03-2022 09:42   Güncelleme : 14-03-2022 09:42

Samsun’da bugün tatil olan okullar!

Yoğun Kar Yağışı ve Buzlanma Nedeniyle Samsun’un bazı il ve ilçelerinde 14 Mart Pazartesi günü eğitim öğretime ara verildi.

Samsun’da bugün tatil olan okullar!

İşte Samsun’da bugün kar tatili yapacak olan okullar;

 

İlçe Adı

 

Alaçam

 ALAÇAM ilçemizde Yapılan bildirimler sonucunda Kar ve buzlanma beklendiğinden yarın için  (14 Mart 2022 Pazartesi günü) *Ş.Uzman Onbaşı Şükrü Elibol İlkokulu ve Kızlan Ortaokulu tatil edilmiştir.* 
Diğer okullarımızdan; *taşıma kapsamında okula devam eden ilkokul,ortaokul,lise ve özel egitim sınıfı öğrencileri izinli sayılarak taşımalı egitime bir gün ara verilmiştir.* 
Taşıma kapsamında olmayan öğrenciler okula devam edecektir.

Asarcık

 

Atakum

 Atakum ilçemizde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Sarayköy İlk/Ortaokulu ve Özören İlk/Ortaokulunun tamamı ile yine bu okullarımızın güzergahlarında bulunan taşımalı İmam Hatip Ortaokulu,lise ve özel eğitim öğrencilerimiz için 14.03.2022  Pazartesi  günü eğitim öğretime birgün ara verilmiş ve uzaktan eğitim kararı alınmıştır. İlçe merkezine bu güzergahlardan taşımalı gelen ögrencilerimiz izinli sayılacaktır.

Ayvacık

 AYVACIK ilçemizde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle   14.03.2022 pazartesi günü tüm eğitim kurumlarında bir gün süreyle yüz yüze eğitime ara  verilmiştir..

Bafra

 

Canik

 

Çarşamba

 ÇARŞAMBA ilçemizde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Gökçeçekmak, Kabaceviz, Gülören okullarımızda 14.03.2022 Pazartesi günü uzaktan eğitime yapılmasına, orta öğretim/özel eğitim okullarımızda ise Konukluk, Aşağı Musalla, Bezirgan, Karakaya, Köroğlu, Eğridere, Ulupınar, Selimiye, Güldere, Gökçeçakmak, Değincek, Kestanepınar, Çatak, Soğucak, Ordubaşı güzergahından gelen taşımalı öğrencilerimizin ise izinli sayılmalarına karar verilmiştir.

Havza

 

İlkadım

 

Kavak

 KAVAK ilçemizde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Akbelen Ortaokulu, Emirli İlk/Ortaokulu Çakallı İlk/Ortaokulu ve Mahmutbeyli İlkokulunda 14.03.2002 Pazartesi günü eğitim bir (1) gün ara verilmiştir. İlçe merkezine taşımalı gelen tüm öğrencilerimiz izinli sayılacaktır.

Ladik

 

Ondokuzmayıs

ONDOKUZMAYIS İlçesinde yüksek kesimlerde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Kösedik İlk/Ortaokulu ve Kuşkayası İlk/Ortaokulu ve Karagöl Şehit Arif Çetin İlk/Ortaokulunda 14 Mart 2022 pazartesi günü 1(bir) gün sureyle eğitim öğretime ara verilerek uzaktan eğitime devam edilmesi, ayrıca Kösedik, Aydınpınar,  Ormancık, Yeşilyurt, Cerekli, Fındıklı, Kertme, Elmaçukuru Çalmasak, Düzköy,Karagöl,Çiftlik Çetirlipınar, Çepinler, Esentepe ve Karacaoğlu, Kertme,Beylik, Taşkelik, Tepekoy ve Çandır Mahallelerimizden gelen taşımalı öğrencilerin 14 mart 2022 tarihinde 1(bir) gün sureyle izinli sayılmaları, yukarıda sayılanların dışında kalan okullarımızda eğitim öğretime devam edilmesi

Salıpazarı

 SALIPAZARI ilçemizde yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı  14.03.2022 Pazartesi günü tüm eğitim kurumlarımızda bir gün(1) süreyle yüz yüze eğitime ara  verilmiştir.

Tekkeköy

 TEKKEKÖY ilçemiz okullarında 14 Mart pazartesi günü kar yağışı nedeniyle taşımalı gelen öğrencilerimizin tamamı idari izinli sayılacaktır. Yağbasan , Kibarlar , Sarıyurt , Güzelyurt , yaylageriş ilk/ortaokulları tatil edilmiştir.

Terme

 TERME ilçemizde yoğun kar yağışı nedeniyle Ambartepe ilk /ortaokulu ,Oğuzlu İlkokulu ve Şeyhli Ortaokulunda14 Mart 2022 Pazartesi günü bir gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilmiştir.Bu bölgelerden ve kar nedeniyle okula gelemeyen taşımalı  öğrencilerimiz izinli sayılmıştır.

Vezirköprü     

 

Yakakent        

 YAKAKENT ilçemizde buzlanma nedeniyle Karaaba İlk/Ortaokulumuz 14.03.2022 Pazartesi günü bir gün süreyle tatil edilmesine, taşımayla gelen öğrencilerimizin ise izinli sayılmalarına karar verilmiştir.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN