Güncel
Giriş Tarihi : 04-12-2021 12:27   Güncelleme : 04-12-2021 12:43

Samsun’da Uzmanından Diksiyon Ve Eğitim Kursu

Samsun'da Ayfer Ateş Akademi sahibi ve Kişisel Gelişim Uzmanı Ayfer Ateş, "Diksiyon Etkili Konuşma Eğitimi" ile Samsunlularla buluşuyor.

Samsun’da Uzmanından Diksiyon Ve Eğitim Kursu

Toplam 6 saatlik eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

İletişim alanındaki eğitim programlarıyla adından söz ettiren Kişisel Gelişim Uzmanı Ayfer Ateş, güçlü bir eğitim programında daha Samsunlularla buluşuyor. Ulusal kanallarda haber spikerliği yapan ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı mezunu olan Ateş, "Diksiyon Etkili Konuşma Eğitimi" ile deneyimlerini Samsunlularla paylaşacak.

8 BAŞLIKTA ETKİLİ EĞİTİM

Zoom üzerinden gerçekleşecek ve 'Diksiyon Kuralları', 'Diyafram Nefesi', 'Beden Dili', 'Hitabet Sanatı', 'Heyecan Kontrolü', 'Topluluk Önünde Konuşma Teknikleri', 'Utangaçlık Yenme', 'Problem Çözme ve Kriz Yönetme Teknikleri' gibi 8 başlıkta tecrübelerini aktaracak olan Ateş, Samsunluları sertifikalı bu eğitimi mutlaka almaya davet etti.

HERKES BU EĞİTİMİ ALMALI

Güçlü bir eğitim içeriği hazırladıklarını belirten Ayfer Ateş Akademi Sahibi ve Kişisel Gelişim Uzmanı Ayfer Ateş, "Başarı tesadüf değildir. Hayatın formülü çok açık, herşey kendini geliştirmekle başlar. Bu nedenle başarı için iyi bir iletişim de olmazsa olmazdır. Vereceğimiz 'Diksiyon Etkili Konuşma Eğitimi' ile insanların güçlü iletişim kurma kabiliyetini geliştiriyoruz. Bu yönde çok güçlü ve harika bir eğitim içeriği hazırladık. Herkes bu eğitimi mutlaka almalı" dedi.

SERTİFİKA VERİLECEK

Eğitimin, "Zoom" üzerinden gerçekleşeceğini ve 6 saatlik eğitim sonunda katılımcılara sertifika verileceğini de ifade eden Ateş, "Güçlü bir iletişim sadece güzel bir Türkçe ile sağlanılmaz, kişisel gelişim ve sağlıklı duygu durumu da iletişimi olumlu yönde etkileyen faktörler arasında yer alır. Bu yönde kendimizi ne kadar geliştirirsek çevremizle olan ilişkilerimiz de bir o kadar sağlıklı ilerler. Eğitimlerimiz kişisel gelişim alt yapılı ilerlemektedir. Bu eğitimle deneyimlerimi Samsunlularla paylaşacağım. Eğitimimize katılmak isteyenler Ayfer Ateş Akademi üzerinden iletişime geçebilirler" diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN