Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-07-2020 12:24   Güncelleme : 29-07-2020 12:26

Şehidimiz Ulaştırma Er Caner Mayendağı Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Mersin'in Mut ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan Ulaştırma Er Caner Mayendağı Büyük Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katılarak son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidimiz Ulaştırma Er Caner Mayendağı Son Yolculuğuna Uğurlandı!

İl Müftüsü Seyfullah Çakır tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından dua yapıldı ve helallik alındı. Ardından şehidimizin naaşı, askerlerin omuzunda cadde üzerinde bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına konularak İlkadım İlçesi Kıranköy Şehitlik Mezarlığına götürüldü. Burada şehidimiz Ulaştırma Er Caner Mayendağı’nın naaşı, okunan Kur'an-ı Kerim eşliğinde toprağa verildi.

 

Defin töreninin ardından Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, şehidimizin naaşına sarılı şanlı bayrağımızı şehidimizin babası Levent Mayendağı’na, Kara Kuvvetleri EDOK Okullar Komutanı Tuğgeneral Mehmet Salih Akay ise şehidimizin fotoğrafını şehidimizin annesi Güngör Göksert’e teslim ederek, şehidimizin ailesine ve akrabalarına başsağlığı dileklerinde bulunup, acılarını paylaştı.

 

Şehidimizin cenaze törenine ayrıca Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Dr. Ahmet Demircan, Bedri Yaşar, Kemal Zeybek, Garnizon Komutan Vekili P. Albay Cengiz Şahingöz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. İbrahim Güven, İlçe Belediye Başkanları, askeri, adli ve mülki erkân, şehidimizin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN