Genel
Giriş Tarihi : 25-06-2018 09:29   Güncelleme : 25-06-2018 09:29

Sözcü Gazetesi CHP’ye Operasyon Çekmeye Hazırlanıyor!

CHP’de yeniden aday gösterilmeyen bazı milletvekilleri Sözcü Gazetesi ve Halk TV’nin desteğiyle birilikte CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı bir operasyon hazırlığa girdi.

Sözcü Gazetesi CHP’ye Operasyon Çekmeye Hazırlanıyor!

Olay bazı CHP milletvekili adaylarının haberlerinin Sözcü ve Halk TV’de yer bulmamasıyla ortaya çıktı.

Hatta Sözcü’nün CHP’den çok İYİ Parti’nin haberlerini sayfalarına taşıması bazı milletvekillerinin konuyu CHP yönetimine taşımasına sebep oldu.

Sözcü Gazetesinin CHP’ye ve Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı Muharrem İnce’yi desteklemesi Kılıçdaroğlu cephesinde önümüzdeki günlerde büyümesi muhtemel bir krizin habercisi anlamını taşıyor.

CHP içeresinde sözcü gazetesi ve Halk TV ile ilişkilerini askıya alan milletvekillerinin olduğu da gelen bilgiler arasında.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin İstanbul Maltepe Mitingi öncesinde Halk TV ekranlarında dikkat çeken gelişmeler yaşanmıştı.

 CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kürsüden basın tribünüyle ilgili anons yapmış, Kaftancıoğlu'nun anonsunun ardından Halk TV canlı yayınına, Halk TV yöneticisi Şaban Sevinç katıldı. Sevinç, CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun anonsunu eleştirmişti.

adminadmin