Genel
Giriş Tarihi : 29-09-2020 13:27   Güncelleme : 29-09-2020 13:27

Tasarrufla Ev Nasıl Ev Sahibi Yapıyor?

Tasarrufla ev nasıl ev sahibi yapıyor; yıllarca biriktirdiğin paralarla ev almanın ne kadar zor olduğunu görebiliyorsunuz. Finansal destekçiniz olan tasarrufla ev, bu sürecin sancılarının farkında olarak taksitle ev alma seçenekleri sunmaktadır. Birikimlerinizi değerlendirebileceğiniz, taksitle ev alma imkanlarıyla faizsiz, kredisiz aynı zamanda ek masrafsız olarak ev sahibi olabilirsiniz.

Tasarrufla Ev Nasıl Ev Sahibi Yapıyor?

Tasarrufla Ev Nasıl Alınır?

Tasarrufla ev nasıl ev sahibi yapıyor; birlikte güçlenerek, toplumsal bir yatırım dayanışması olarak, ev almanın zor olduğu bu süreçte hem emlak piyasasını canlandırmak hem de ev sahibi olma hayali kuranlar için özel ödeme planları hazırlamak eviniz olmasına yardımcı olacaktır. Bunun için esnek ödeme ve sıra tespitli ödemelerle tıpkı TOKİ gibi evinizi taksitle istediğiniz yerden alma imkanı bulmanızı sağlamaktadır.

Ancak Tasarruflu ev kampanyalarını TOKİ’den ayıran özellikler, öncellikle kura ve çekiliş olmadan ev sahibi olmanızı sağlar. Aynı zamanda peşinat istemez, dilerseniz ödeyerek taksitlerinizi azaltmanızı sağar. Aylık 411 TL ile 3.000 TL arasında ödemeler yaparak hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz.

 

Taksitleri Siz Belirlersiniz

Tüm Türkiye’de taksitle ev almanızı sağlayacak olan seçeneklerle, peşinat zorunluluğu olmadan ev sahibi olabilirsiniz. Taksitlerinizin aylık geliriniz üzerinden verilmesi için öncellikle aylık gelirinizle ödeme planlaması yapılması sağlanır. Sıfır ve ikinci el evlere göre taksit yöntemleriniz belirlenir ve dilerseniz peşinat ödeyerek ev sahibi olma imkanı da bulunuruz.

Güvenilir, kolay ödemeli ve kısa zamanda ev sahibi olmanızı sağlayacak seçenekler sunularak, aylık geliriniz üzerinden taksit bedelini de siz belirlersiniz. Kredi notunuza bakılmadan, faiz oranlarıyla canınız sıkılmadan en kolay şekilde ve sahibi olabilirsiniz.

 

Evinizin Anahtarını Hemen Teslim Alın!

Evinizin anahtarını hemen teslim alabileceğiniz seçenekler sunmakta olan Tasarrufla ev nasıl ev sahibi yapıyor; bunun için formu doldurmanız yeterli olacaktır. Bundan sonrası artık çok kolay olacağı için danışmanlarımızla görüşme ayarlanarak, kısa zamanda ev seçeneklerini değerlendirmeniz sağlanır. Taksitle ev alır ve taksitleri kira öder gibi ödeyerek evinizin anahtarını teslim alırsınız. Vade farksız, faizsiz, gecikme faizsiz ve peşinatsız sistemlerden hemen yararlanarak ikinci el veya sıfır evleri alabilirsiniz.

https://www.tasarruflaev.com/

https://www.tasarruflaev.com/senetle-ev-alma-firsati.php

https://www.tasarruflaev.com/faizsiz-ev-alma-firsati.php

Recep YAZGANRecep YAZGAN