Genel
Giriş Tarihi : 28-02-2018 11:20   Güncelleme : 28-02-2018 11:20

​Tek Gıda İş Genel Başkanı Mustafa Türkel Cumhurbaşkanı’na faşist benzetmesi yaptı!

Tek Gıda İş Genel Başkanı Mustafa Türkel’den Cumhurbaşkanı’nı Hitler’e benzeten sosyal medya paylaşımını haberimizin ardından hemen kaldırdı.

​Tek Gıda İş Genel Başkanı Mustafa Türkel Cumhurbaşkanı’na faşist benzetmesi yaptı!

Tek Gıda İş Genel Başkanı Mustafa Türkel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Alman Faşist lider Adolf Hitler ile Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın asker üniforması giydirilmiş çocuklu resimlerini paylaşarak resmi altına şunları yazdı, “Ne yazılır ki,,, onlar çocuk, çocuklar ölmemeli, Sn. Cumhurbaşkanını bir kez daha düşünmeye davet ediyoruz”

Cumhurbaşkanı’na Faşist benzetmesi yapan Mustafa Türkel, 2005 yılından bugüne Tek Gıda İş Genel Başkanlığı’nı yapıyor.

TEK GIDA İŞ Samsun bölge başkanıyken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın destekleriyle genel başkan olan Türkel’in bu paylaşımı vefasızlık olarak nitelendirildi.

Türk Ordusu Afrin’e operasyon yaparken, temsili asker üniforması giydirilmiş kız çocuğunu sahne davet ederek sevgisini gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Alman Faşist Hitler’e benzeten Mustafa Türkel’in sosyal medya paylaşımını haberimizin hemen ardından kaldırdı.

Türkel haberimizin sosyal medya paylaşımının altına ise, “Resmen saçmalamışsınız, yasal haklarımı sonu kadar kullanacağım” diye yazdı.

adminadmin