Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-08-2019 15:19   Güncelleme : 01-08-2019 15:19

Tekkeköy Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Sert Oldu

İki adayın yarıştığı Tekkeköy Kent Konseyi Genel Kurulda Halil İbrahim Sert başkan seçildi.

Tekkeköy Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Sert Oldu

Merkezi ve yerel yönetimlerin, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının ve sivil toplum örgütleri ile vatandaşların ortak anlayışıyla, kentin öncelikleri, sorun ve taleplerinin çözüme kavuşturulması, ilçenin geleceğe emin adımlarla taşınması amacıyla yola çıkan Tekkeköy Kent Konseyi Genel Kurulu toplantısı Tekkeköy Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda yapıldı.

Tekkeköy Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda yapılan genel kurula Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Karmil, mülki ve idari amirleri ile ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Açılış konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından selamlama konuşması yapan Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Karmil, kentlerin gelişimi, değişim ve dönüşümü noktasında kent konseylerine büyük görev ve sorumluluk düştüğünü dile getirdi.

Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Karmil’in divan başkanlığına, divan katipliğine ve üyeliğine ise Ayşegül Süzer ve Tuğba Alver’in seçildiği genel kurulda Hayati Tosun ile Halil İbrahim Sert başkan adayı oldu. Yapılan oylamada Halil İbrahim Sert başkan seçildi.

TEKKEKÖY İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Tekkeköy Kent Konseyi başkanı seçilen Halil İbrahim Sert, “Tekkeköy’de yıllardır eğitim, ticaret, siyaset gibi farklı alanlarda hizmet ettiğini ve Tekkeköy’ün geleceğe taşınması için çalışacaklarını belirtirek, “Kent konseyleri, kentin sorunları ve sorunların çözümleri yollarında tartışıldığı, ortak akıl çözümlerinin kavuşturulduğu yerlerdir. Bizlerde ilçemizin sorunları için belediyemize ve meclis üyelerine çözüm teklifleri sunacağız. Hepimizin amacı ilçemizi daha güzel herkesin yaşamak istediği örnek bir kent haline getirmektir.” dedi.

TOGAR KENT KONSEYİ BAŞKANI SERT VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLEDİ

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ise Kent Konseyi Başkanı seçilen Halil İbrahim Sert ve yeni Yürütme Kurulunu tebrik ederek belediye olarak her daim desteğe hazır olduklarını belirtip çalışmalarında başarılar diledi.

TEKKEKÖY KENT KONSEYİ YÖNETİMİ

Tekkeköy Kent Konseyi Başkanı seçilen emekli öğretmen Halil İbrahim Sert’in yürütme kurulu üyeliğine Tekkeköy Eğitim Bir Sen temsilcisi Ahmet Korgancı, Tekkeköy Eğitimi Geliştirme Derneği temsilcisi Sabri Yetgin, Makine Mühendisleri Odası temsilcisi Mustafa Togar, Tekkeköy Yardımlaşma Derneği temsilcisi Saadettin Küçükali, Tekkeköy Artvinliler Derneği temsilcisi İsmail Aydın, BARO temsilcisi Can Fırat Özdemir, AK Parti temsilcisi Esnaf Kenan Tüfek seçildi.

adminadmin