Güncel
Giriş Tarihi : 28-01-2023 17:29   Güncelleme : 28-01-2023 17:36

Teknik Servis İstanbul 7/24 Garantili Kombi Servis Hizmeti

Teknik Servis İstanbul 7/24 Garantili Kombi Servis Hizmeti

 

Kombi Teknik Servis İstanbul

İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasinda hizmet veren kombi bakım onarım servisimiz Teknik servis İstanbul olarak garantili servis formu ile % 100 çözüm odaklı çalışan profesyonel ekibimizle müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Kombinizin verimli çalışmasını sağlamak ve kış aylarında olası arızaları önlemek için yıllık bakım yaptırmanız tavsiye edilir.Özellikle İstanbul'da kışın hava şartlarini soguk gecirdigimiz kış mevsimde yaygın olarak kombilerimizi kullanıyoruz. Kullandığımız kombiler için arıza ve bakım onarım ihtiyaçlarınızda teknik servis gerekebilir. İşte böyle zamanlarda müşterilerimize ihtiyaç duydukları profesyonel hizmeti sağlayabilmek için özveri ile çalışıyoruz. İstanbul teknik servis olarak müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran bir yaklaşımla periyodik aralıklarla yapılması gerekli olan kombi bakımı ve onarımını sizlere sağlıyoruz.

Teknik Servis Hizmeti Verdiğimiz Markalar

İstanbul Teknik Servis Ekibi olarak başta Vaillant kombi servisi hizmeti verdiğimiz gibi Demirdöküm kombi servisi ve Eca kombi servisi kombilerin bakım onarımları hakkında detaylı bilgi ve tecrübeye sahibiyiz. Ekibimizde çalışan her personel alanında yetkindir. Personellerimiz her cihazın özelliklerini tanır ve gerekli işlemi uygular. İstanbul teknik servis, farklı markalara göre farklı özelliklerde hizmetler sunmaktadır. Alanında uzman tecrübeli ekibimizle kombilerinin ömrünü uzatıyoruz. İhtiyaç halinde kombinize ait tüm arıza,tamir, bakım ve montaj çalışmalarını teknik servis İstanbul ekibi olarak sizin için yapmaktayız. Müşterilerimizin aniden ortaya çıkan sorunlarına çözüm bulabilmek için 7/24 hizmet vermekteyiz. 0850 303 11 18 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Petek Temizleme Hizmetleri

Teknik servis İstanbul Ekibi olarak alanında uzman kadromuzla müşterilerimize petek temizleme hizmeti vermekteyiz. Firmamız müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak tecrübeli ekibiyle size en iyi hizmeti sağlar. Petek temizliği yaparken teknolojik donanımlı cihazlar kullanarak peteğinizin içinde biriken tortuları ve kirleri temizliyoruz. Bu sayede peteğiniz ilk günkü gibi temiz oluyor. Petek temizliği ve bakımı belirli periyotlarla düzenli olarak yapılmalıdır. Aksi takdirde peteğiniz zamanla etkinliğini ve verimliliğini kaybedebilir. Bu durum peteğinizin bir noktadan sonra evi daha az ısıtmasına sebebiyet verebilir.

 

Ayrıca düzenli olarak petek temizliği yapılmazsa doğalgaz faturanız beklentinizin üstünde gelebilir. Petek temizliği her sene genelde kış mevsimi gelmeden uzman bir ekip tarafından yapılmalıdır. Aksi takdirde kombi ve peteklerde kullanım sonrası korozyon, çamur, kireç, tortu gibi sisteme zararlı maddeler birikebilir. Biriken bu zararlı maddeler kombi ve peteklerin ısıtma sisteminin verimliliğini düşürür. Petek temizleme işlemi için alanında uzman birinden yardım almanız tavsiye edilir. Çünkü bireysel müdahalede bulunursanız ısıtma sistemine zarar verebilirsiniz. Ayrıca alanında uzman bir personel kombinizde herhangi bir arıza ya da sıkıntı varsa size bildirim yaparak sorunu kolayca çözmenizi sağlar.

 

Sorunlarınıza profesyonel teknik destek

Teknik Servis İstanbul Firmamız sizlere en doğru güvenilir çözümler sunuyor. Beyaz Eşya – Kombi – Klima – Petek Temizliği ve benzeri elektronik servis hizmetleri veriyor. Detaylı bilgi almak servis fiyat öğrenmek parça sormak ve diğer hizmetler hakkında bilgi edinmek için arayabilir bizden destek alabilirsiniz .Baymak kombi servisi hizmetiyle İstanbul’da hizmet veren firmamızdan hızlı bir şekilde montaj desteği alabilirsiniz. Teknik Servis İstanbul  0850 303 11 18 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN