Genel
Giriş Tarihi : 29-01-2021 10:29   Güncelleme : 29-01-2021 10:29

Tercüme Bürosu - İngilizce Tercüme

Bireysel ve kurumsal müşteriler tercüme ve İngilizce tercüme taleplerinde bir tercüme bürosuna başvurmaktadır. Başvurulan tercüme bürosunun müşterilerin belli başlı şartlarını karşılaması gerekmektedir.

Tercüme Bürosu - İngilizce Tercüme

Okeanos Tercüme, tercüme sektörünün önde gelen tercüme büroları arasında yer almaktadır. Uygun fiyatlı, kaliteli ve güvenilir tercüme ve İngilizce tercüme hizmetiyle müşteri memnuniyet düzeyini her daim yukarılarda tutmaktadır.

 

Bireysel veya Kurumsal Tercüme Taleplerinizde Güvenilir Hizmet

Başvuracağı tercüme bürosunda bir müşterinin aradığı hizmetlerden birisi sağlanan tercüme bürosu hizmetlerinin güvenilir olmasıdır. Böylelikle bireysel müşteriler metinlerini, belgelerini, içeriklerini veya dokümanlarını bir tercüme bürosuna gönül rahatlığıyla emanet edebilir.

Okeanos Tercüme, sektörün öncü tercüme bürolarından biri olarak kurulduğu günden bu yana etik ilkelerinden asla ödün vermemiştir. Tüm hizmetlerini EN 15038 Tercüme Hizmet Kalite Standartları doğrultusunda gerçekleştirmiştir.

Okeanos Tercüme, bireysel tercüme taleplerinizde güvenilir hizmet sağlayan bir tercüme bürosudur. Mahkeme evrakları, vize ve vatandaşlık evrakları, çalışma ve ikamet izni evrakları, öğrenci belgeleri, doktor raporları vb. birçok dokümanı çevirmektedir. Tercüme işlemi gerçekleştirilen her evrakın ikinci kez kontrolü gerçekleştirilmektedir.

 

Kurumsal Tercüme Bürosu Profesyonel Hizmet

Çeviri projelerinde profesyonel hizmet almak bir müşterinin talep edeceği hizmetlerden birisidir. Okeanos Tercüme, kurulduğu günden bu yana birçok kurumsal evrakın tercüme işlemini gerçekleştirmektedir. Avukatlık büroları, muhasebe büroları, havacılık şirketleri, dış ticaret firmaları vb. için tercüme hizmeti sağlamaktadır.

Sözleşme metinleri, vekaletnameler, dava dosyaları, toplantı tutanakları, bilanço, finansal raporlar, mali tablolar, ticari yazışmalar, e-postalar vb. tercüme edilmektedir. Tercüme işlemi gerçekleştirilen evraklar editör ve kontrolör ekibimizce kontrol edilerek müşterilerimize teslimatı sağlanmaktadır.

 

İngilizce Tercüme Taleplerinde Kaliteli Hizmet

Günümüzde ortak iletişim dili olan İngilizce için birçok alanda tercüme hizmeti sağlamaktadır. Teknik, hukuki, akademik, ticari, tıbbi, finansal vb. birçok alanda İngilizce tercüme hizmeti sunulmaktadır. Resmi belge çevirisi hizmetinin yanı sıra web site çevirisi, tez çevirisi, makale çevirisi, yazılım çevirisi hizmeti İngilizceden Türkçeye, Türkçeden İngilizceye müşterilere sunulmaktadır.

 

Tercüme ve İngilizce Tercüme Taleplerinizde Aradığınız Tercüme Bürosu

Okeanos Tercüme, tercüme ve İngilizce tercüme taleplerinde sunmuş olduğu kaliteli, güvenilir ve profesyonel hizmetiyle aradığınız tercüme bürosudur. Tüm tercüme hizmetlerini EN15038 Hizmet Kalite Standartlarıyla güvence altına alır.

Tercüme bürosu  ve İngilizce tercüme taleplerinizde [email protected] mail adresimizden detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca 0553 910 31 32 Mobil – Whatsapp – Telegram veya 0212 221 45 21 numaralı hatlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN