Güncel
Giriş Tarihi : 16-09-2015 12:30   Güncelleme : 16-09-2015 12:30

"Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" yürüyüşü

KASTAMONU (AA) - İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde yarın Ankara'da düzenlenecek "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlar için başkente otobüs kaldıracak

KASTAMONU (AA) - İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde yarın Ankara'da düzenlenecek "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlar için başkente otobüs kaldıracak.

İnebolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şakir İşeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yürüyüşe yurt genelinden yoğun bir katılım beklendiğini söyledi.

Etkinliğe katılmak isteyenler için İnebolu’dan Ankara'ya yarın sabah otobüs kaldıracaklarını belirten İşeri, "Sadece oda üyelerimizi değil isteyen her vatandaşımızı bu yürüyüşe götüreceğiz. Oda olarak katılımcıların yol ve yemek masraflarını karşılayacağız. Bu anlamlı etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlarımızın odamıza başvurarak isimlerini yazdırmaları gerekiyor" dedi.

adminadmin