Sağlık
Giriş Tarihi : 25-02-2014 13:27   Güncelleme : 25-02-2014 13:27

TÜRK KIZILAYI BÖLGE KAN MERKEZİ'NDEN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım ve beraberindeki heyet Milliyetçi Hareket Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisini ziyaret etti.

TÜRK KIZILAYI BÖLGE KAN MERKEZİ'NDEN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET
Türk Kızılayı tarafından Orta Karadeniz Bölgesinde yürütülen kan hizmetleri faaliyetleri hakkında Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç ve İl Yönetimine bilgi veren Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım “ Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarını ve siyasi partileri ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgilendirmede bulunuyor ve birlikte kan bağışı faaliyeti gerçekleştirmek istiyoruz.”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç “2014 yılı yerel seçimleri sonrasında il ve ilçe tüm teşkilatlarımızı organize ederek, ilk olarakta kendim olmak üzere kan bağışında bulunacağız. Türk Kızılayı’nın çalışmalarına her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım'a ve arkadaşlarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz " diye konuştu.
 
CUMHURİYET HALK PARTİSİ SAMSUN İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET
 
Türk Kızılayı tarafından Orta Karadeniz Bölgesinde yürütülen kan hizmetleri faaliyetleri hakkında Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay ve İl Yönetimine bilgi veren Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım “ Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarını ve siyasi partileri ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgilendirmede bulunuyor ve birlikte kan bağışı faaliyeti gerçekleştirmek istiyoruz.”dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay “Türk Kızılayı’nın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. 2014 yılı yerel seçimleri sonrasında teşkilatlarımızı organize ederek, kan bağışında bulunacağız. Türk Kızılayı heyetinin ziyaretinden ötürü, Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım'a ve arkadaşlarına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz " diye konuştu.
 
 
 
adminadmin