Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 27-11-2020 10:37   Güncelleme : 27-11-2020 10:38

Tuzla'yı Yeneriz, Zirveye Doğru Yükseliriz!

Tuzla'yı Yeneriz, Zirveye Doğru Yükseliriz!

Bir süre köşe yazamadım ya da içimden yazmak gelmedi bir türlü! Zirâ; korona talihsizliğine, virüsüne yakalanmalar bitmek, tükenmek bilmiyor YılportSamsunspor' umuzda.

Şimdi son lig puan sıralamsına ve  rakiplere, lider durumdakiAltınordu'nun sıralamadaki yerlerini şöyle bir kontrol ettim.İlk söyleyeceğim şey; birinci yani şu an itibarıla lider olan Altınordu' nun 10 maçta 20 puaı var.

Yılport Samsunspor da yine 10 maçta 17 puanla 6. sırada. İstanbuspor da 17 puana ve averajla Samsunspor' un üzerinde ve beşinci sırada yer alıyor. Adana Demirspor 9 maç, 18 puanla ikinci, Keçiörengücü de 10 maçta averajla ve 18 puanla üçüncü, Tuzlaspor 9 maçta 18 puanla dördüncü, Giresunspor ise 9 maçta 15 puanla yedinci sırada yer alıyor.

Bu tablodan da  anlaşıldığı gibi; Samsunspor ile Atınorduarasında sadece 3 puan gibi ; kapatılması mümkün olan bir durum varken; sanki arada uçurumlar varmış gibi, özelikle yerel basında değerlibaşkanımız sayın Yüksel Yıldırım ve değerli teknik direktörümüz sayın Ertuğrul Sağlam'a haksız ithamlar ve suçlamalarda bulunmak bence şu anda hiç de doğru ve gerçekçi bir yaklaşım değil!

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN