Güncel
Giriş Tarihi : 11-11-2021 13:37   Güncelleme : 11-11-2021 13:37

Ümmete Hakaret Eden Engin SEZGİN Kültür Bakanı Ersoy’un Firması Etstur İcra Kurulu Üyesi Çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a ait olan ETS Tur ve Maxx Royal Otel’in İnsan Kaynakları, Eğitim Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Engin Sezgin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında ümmete ağır hakaretler yaptı.

Ümmete Hakaret Eden Engin SEZGİN Kültür Bakanı Ersoy’un Firması Etstur İcra Kurulu Üyesi Çıktı!

 

İnstagram hesabından bir paylaşım yapan Engin Sezgin, "Bizlerin Arap özentisi b**tan bir ümmetin soytarısı olarak değil, bir Cumhuriyet bireyi olarak yetişmemizi sağlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz..." ifadelerini kullandı.

Yeni paylaşımında özür diledi

10 Kasım paylaşımında, "Bizlerin Arap özentisi b**tan bir ümmetin soytarısı olarak değil, bir Cumhuriyet bireyi olarak yetişmemizi sağlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz..." ifadelerini kullanan Sezgin özür metninde ise, "Öncelikle haddimi aşan sözlerim için herkes çok özür diliyorum. İnanan bir Müslüman olarak, Müslüman bir ülkede yaşadığımın bilinciyle kendimi doğru ifade etmem gerekirdi. Çalıştığım kurumla da bugün itibarıyla ilişiğim kesilmiştir. Herkesten özür dilerim." dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN