Gündem
Giriş Tarihi : 07-03-2019 10:20   Güncelleme : 07-03-2019 10:20

Üstün Dökmen Mason mu!

Üstün Dökmen Mason mu!

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Serdivan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nün “Rehberlik yol göstermek mi, yollar göstermek mi?” başlıklı konferansında başörtülülere hakaret eden Prof. Dr. Üstün Dökmen’in Mason olduğu iddia edildi.

Daha önce de Milli Eğitim Bakanlığı’nın Antalya'daki bir toplantısında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerini hedef alan Üstün Dökmen, şimdi de Sakarya'da başörtüsü hakkında yaptığı konuşma ile gündeme oturdu.

Üstün Dökmen, "Nasıl bir pilot sarhoş olmamalı, bir Hristiyan psikolog haç takmamalı ise; Rehberlik Öğretmeni de Başörtülü biri olmaz!”, “Meslek icra edilirken İnşallah, Maşallah, Hayırlısıyla gibi cümleler sarfedilmemelidir!” demişti.

Üstün Dökmen Akademi, Yönder Okulları, Küçük Şeyler Anaokulu markalarıyla eğitim ve kişisel gelişim alanında faaliyet gösteren markaların sahibi üstün Dökmen hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın çeşitli faaliyetlerine konuşmacı olarak davet edilen Dökmen’in Ankara Vadisi Çınar Locası’na kayıtlı Mason olduğu ortaya çıktı.

 

adminadmin