Genel
Giriş Tarihi : 22-02-2021 10:41   Güncelleme : 22-02-2021 10:41

Yenilikçi Hediye Seçenekleri ile Klişelere Son Verin!

Sevgilinize daha önceki sürprizlerden farklı bir sürpriz hazırlamak ister misiniz?

Yenilikçi Hediye Seçenekleri ile Klişelere Son Verin!

Yenilikçi hediye anlayışıyla birlikte hediye dünyasında büyük gelişmeler meydana geldi. Tekdüze hediyeler yerini modern, özgün ve özenle hazırlanan hediye seçeneklerine bıraktı.

Muhiku ise yenilikçi hediye dünyasının önde gelen isimlerinden biri. Muhiku, hayatın tüm alanlarına dokunan işlevsel ürünlerle hazırladığı hediye kutuları ile bizlere ve sevdiklerimize daha önce yaşamadığımız benzersiz bir hediye deneyimi sunuyor.

Muhiku’nun hediye seçenekleri ise oldukça geniş. Kadın ve erkeğe özel hediye kategorilerinin yanı sıra anneye, babaya, arkadaşa ve çeşitli meslek gruplarına özel hediye kategorileri de bulunuyor. Bunların yanı sıra ilginç hediyeler, kişiye özel hediye, ev hediyesi, yeni doğan bebek hediyeleri ve aynı gün teslim hediye seçeneği ile bize daha özel ve özenli sürprizler hazırlama şansı veriyor.

Muhiku yenilikçi hediye anlayışı ile çıktığı yolda klişeleri bir bir yıkıyor. Yalnızca kişilere özel hediye kategorilerinde değil özel günler için tasarladığı konsept hediye kutuları ile de bizim için değerli olan anlara anlam katıyor. Yılbaşına, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne, Babalar Günü’ne, Anneler Günü’ne, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne ve hatta Avukatlar Günü’ne özel hazırladığı konsept hediye kutuları ile hediye dünyasına yeni bir soluk getiriyor.

Eğer klişe hediye seçeneklerinden ve her özel günde aynı sürprizi yapmaktan sıkıldıysanız yenilikçi hediye dünyası ile tanışmanızın vakti gelmiş demektir. Siz de Muhiku’nun yenilikçi hediye anlayışı ile tasarlanan hediye kutularından biriyle sevdiklerinize alışılmışın dışında bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Muhiku’nun Sevgiliye Hediye Seçenekleri ile 14 Şubat’a Damga Vurun!

Sevgilinize daha önceki sürprizlerden farklı bir sürpriz hazırlamak ister misiniz? Yıl dönümlerinde, yılbaşında, doğum günlerinde ya da Sevgililer Günü’nde özenle hazırlanan konsept hediye kutularıyla sevgilinize unutulmaz bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonu ile özellikle 14 Şubat’a damga vuracaksınız! İçinizdeki tarifsiz duyguları partnerinize yansıtacak hediye seçenekleri, bir taraftan romantizmi yakalarken diğer taraftan işlevselliğini de koruyor. Yani anlamsız ve yüzeysel sevgiliye hediye seçeneklerinden ziyade partnerinizin günlük hayatında kullanabileceği ürünler, yaşam alanında farklı bir hava yaratabileceği dekorasyon ürünleri ve ona yeni deneyimler yaşatacak hediyeliklerin özenle bir araya getirilmesiyle sevgiliye hediye seçenekleri oluşturulmuş.

Seninle Bir Kahve Kutusu

Seninle Bir Kahve Kutusu, Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonu içerisinde göze çarpan en özel hediye kutularından bir tanesi. Eğer sevgilinizle bir fincan kahve eşliğinde sohbet etmekten hoşlanıyorsanız bu hediye kutusunu kesinlikle değerlendirmelisiniz.

Seninle Bir Kahve Kutusu, geleneksel Türk kahvesi lezzeti, MI’CAO’nun el yapımı çilekli granolalı sütlü çikolatası, kahve keyiflerine şıklık katacak bambu tabaklı porselen fincan takımı, Paşabahçe’nin amber kokulu oda kokusu ve All We Need is Love not kartının bir araya getirilmesiyle hazırlanmış. Kahve saatlerinize lezzet ve şıklık katabilecek bu hediye kutusu ile sevgilinize birlikte yapmaktan keyif aldığınız hediyeliklerle dolu bir hediye kutusu armağan edebilirsiniz.

Aşkın Renkleri Hediye Kutusu

Muhiku’nun sevgiliye hediye seçenekleri içerisinde aşka dair en güzel detayları barındıran Aşkın Renkleri Hediye Kutusu, romantik hediye arayışında olanların seçebileceği en şık ve en romantik hediyelerden biri. Aşka dair renklerle süslenen bu hediye kutusu ile sevgilinize dünyanın farklı yörelerine ait lezzetleri tatma fırsatı verebilir ve romantik hediyeliklerle partnerinizin gönlünü fethedebilirsiniz.

Aşkın Renkleri Hediye Kutusu içerisinde bulunan hediyelikler; İran’ın sevilen lezzeti hibiskus çayı, Kenya AA kahvesi, özel kutulu kırmızı kalpli mum, Pomellos’un Jamaika gülü kolonyası, Melodi’nin kalp şeklindeki sütlü fıstıklı çikolatası, siyah mat seramik kupa ve All We Need is Love not kartından oluşmakta. Romantizm severlerin hoşlanabileceği detaylara yer veren bu hediye kutusu sevgilinizi fazlasıyla heyecanlandıracak ve ilişkinizi güçlendirecek!

Muhiku’nun sevgiliye hediye koleksiyonu içerisinde bunlar gibi pek çok hediye kutusu mevcut. Muhiku’nun özenle hazırlanan sevgiliye hediye kutusu seçenekleri, özel günlerde kendini tekrar eden sürprizler hazırlamaktan bizi kurtaracak.

Muhiku ile Zamana Meydan Okuyun!

Muhiku hazırladığı deneyim odaklı hediye kutuları ile sevdiklerimiz için zamana meydan okuyan sürprizler hazırlamamıza yardımcı oluyor. Çünkü deneyimler hafızamızda kalıcı bir yer ediniyor. Böylelikle sevdiklerimiz için seçtiğimiz hediyeler maddi anlamda varlığını devam ettirmeseler dahi sevdiklerimizin zihninde yaşamaya devam ediyorlar.

Muhiku’nun deneyim odaklı hediye kutuları ile sevdiklerimize yepyeni bir lezzet deneyimleme fırsatı verebiliriz. Dünyanın çeşitli yerlerinden ithal edilen çay ve kahve çeşitleri ile onlara daha önce tatmadıkları bir lezzeti armağan edebiliriz. Böylece o lezzeti tükettikleri her an onlara yaptığımız sürprizi hatırlayabilirler ve hediyemiz hafızalarda yaşamaya devam eder.

Muhiku deneyim odaklı hediye kutuları ile sevdiklerimize yeni bir hobi edinme fırsatı verebiliriz. Muhiku’nun fesleğen yetiştirme deneyimi, ahşap boyama deneyimi, kokulu taş deneyimi, taş boyama deneyimi, parafin jel mum deneyimi, çimento deneyimi ve daha pek çok deneyim kiti ile onlara bir şeyler üretmenin hazzını yaşatabilir ve belki de ömür boyu devam ettirecekleri bir uğraşa adım atmalarını sağlayabiliriz.

Muhiku deneyim odaklı hediye kutuları sevdiklerimize sıra dışı lezzetler ve ilgi alanları ile tanışma fırsatı sunarken bir taraftan da hayata renk katacak parçalara da yer veriyor. Dolayısıyla Muhiku hediye seçenekleri ile sevdiklerimize bir hediyeden daha fazlasını armağan edebiliyoruz.

adminadmin