Spor
Giriş Tarihi : 11-06-2015 15:00   Güncelleme : 11-06-2015 15:00

Yeşilgiresun Belediyespor'da transfer

GİRESUN (AA) - Türkiye Basketbol Ligi'ne yükselen Yeşilgiresun Belediyespor, geçtiğimiz sezon İspanya'nın Fuenlabrada takımında forma giyen Nijeryalı Jeleel Akindele'yi kadrosuna kattı

Yeşilgiresun Belediyespor'da transfer

GİRESUN (AA) - Türkiye Basketbol Ligi'ne yükselen Yeşilgiresun Belediyespor, geçtiğimiz sezon İspanya'nın Fuenlabrada takımında forma giyen Nijeryalı Jeleel Akindele'yi kadrosuna kattı.

Ligin yeni ekibinin yönetim kurulu üyesi Bülent Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Başantrenör Ahmet Kandemir'in verdiği rapor doğrultusunda transferi şekillendirdiklerini belirten Yavuz, ilk imzayı İspanya'nın Fuenlabrada ekibinden pivot Jeleel Akindele'ye attırdıklarını bildirdi.

Akindele ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıklayan Yavuz, "Kadromuzda mevcut iki yabancımız var. Her ikisini de kadroda tutmak istiyoruz. Akindele ile anlaştık, üç yabancı daha alacağız. Listemizde bulunan bir yabancı ile de görüşmelerimiz sürüyor. Bir, iki gün içerisinde kesin anlaşmayı yapacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Yavuz, iç transfer görüşmelerine de başlayacaklarını dile getirerek, "Takımda tutmak istediğimiz oyuncularımızla bugünden itibaren görüşeceğiz. İç transferi de kısa zamanda tamamlayacağız. Yabancıların da katılmasıyla Yeşilgiresun Belediyespor daha da güçlenecek ve ligde başarılı sonuçlara imza atacaktır" ifadelerini kullandı.

adminadmin