Güncel
Giriş Tarihi : 14-03-2015 14:30   Güncelleme : 14-03-2015 14:30

YGS maratonu yarın başlıyor

KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi Rektör Vekili Ali Güneş ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek adaylara başarı diledi

YGS maratonu yarın başlıyor

KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi Rektör Vekili Ali Güneş ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek adaylara başarı diledi. 

Güneş, mesajında, öğrencilerin geleceğinin şekillenmesinde önemli bir dönüm noktası olan YGS'nin, üniversite başarısı için önemli bir adım olduğunu belirtti.

Öğrencilerin yıllardır hazırlandıkları sınavlarda, başarılı olacaklarına inandığını vurgulayan Güneş, şunları kaydetti:

" Beklentimiz üniversite eğitimi sayesinde Türkiye için iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan başarılı genç nesillerin yetişmesidir. Bu noktada ailelerin ve öğrencilerin üzerine düşeni yapması başarıyı mutlak kılacaktır. Üniversite olarak amacımız üniversitemizde yetişen gençlerimizin, eleştirel düşünebilen, lider karakterli, analiz yapabilen, yapıcı, orijinal fikirler üretebilen, bunlardan yeni sonuçları ve uygulamaları tasarlayabilen, yaşam boyu öğrenme merakı olan bireyler yetiştirmektir. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum."

Vergili ise sınava giren öğrencilere başarılarak dileyerek, şu ifadelere yer verdi:

"Sınav esnasında gürültü kirliliğinin yapılmamasını tüm vatandaşlarımızdan rica ederim. Yıllar boyu emek verdikleri eğitim yaşamlarının bundan sonraki en üst seviyesi olan üniversite hayallerinin de gerçekleşmesini temenni ediyorum. Bu noktada ailelerin, orta öğretim kurumlarının ve öğrencilerin üzerine düşeni yapması, başarıyı mutlak kılacaktır. Hedefini gören öğrenci her zaman başarıya kilitlenecek ve önce ailesinin, sonra okulunun ve şehrimizin gururu olacaktır. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ve ailelerine teşekkür ediyor, sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum."

Güncelleme (14 Mart 2015, 18:30):

ZONGULDAK (AA) – AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Candan, mesajında, YGS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi.

Candan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Öğrencilerimize ulaşım şartlarını da hesaba katarak geç kalmamalarını, soğukkanlı olmalarını, aşırı stres yapmamalarını ve zamanı iyi kullanmalarını tavsiye ediyorum. Gelecek planlamaları için ilk adımlarını atacakları bu sınava girecek öğrencilerimize ve en az onlar kadar heyecanlı olan ailelerine bir kez daha başarılar diliyorum."

adminadmin