Güncel
Giriş Tarihi : 19-02-2015 00:30   Güncelleme : 19-02-2015 00:30

Yurtta kış

SAMSUN (AA) - Etkili kar yağışı nedeniyle Samsun-Ankara karayolu Çakallı, Adalar mevkisi ve Kavak ilçesi girişinde geçişine izin verilmeyen tırlar 5 kilometrelik kuyruk oluşturdu

Yurtta kış

SAMSUN (AA) - Etkili kar yağışı nedeniyle Samsun-Ankara karayolu Çakallı, Adalar mevkisi ve Kavak ilçesi girişinde geçişine izin verilmeyen tırlar 5 kilometrelik kuyruk oluşturdu.

Trafik ekipleri, kar yağışı sonucu buzlanma oluşan Samsun-Kavak karayolunda tırların ve kamyonların geçişine izin vermiyor. 

Çakallı ve Adalar mevkileri ile Kavak ilçe girişinde yolda bekleyen tırlar, bazı bölgelerde 5 kilometreyi aşan kuyruk oluşturdu. Ulaşım tek şeritten sağlanırken Karayolları ekipleri de kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. 

Araçlarını yol kenarlarına park eden tır ve kamyon sürücüleri, yolun bir an önce ulaşıma açılmasını istiyor. Ankara, İzmir, Hatay ve birçok ile yük götüren araçlar arasında Gürcistan'dan gelen tırlar da var.

Ne kadar bekleyeceklerini bilmediklerini anlatan sürücüler, verilen zamanda belirli adreslerde olmaları gerektiğini vurguladı.

adminadmin