Güncel
Giriş Tarihi : 26-04-2015 13:30   Güncelleme : 26-04-2015 13:30

Zonguldak Kömürspor futbolcularına moral kahvaltısı

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak Kömürspor yönetimi, sahasında konuk edecekleri lider Tuzlaspor maçı öncesi futbolcularına moral kahvaltısı düzenledi

Zonguldak Kömürspor futbolcularına moral kahvaltısı

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak Kömürspor yönetimi, sahasında konuk edecekleri lider Tuzlaspor maçı öncesi futbolcularına moral kahvaltısı düzenledi.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner, gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenledikleri kahvaltı etkinliğiyle futbolculara moral vermek istediklerini söyledi.

Takımın maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Caner, "İki sezondur her fırsatta bunu dile getirsek de dikkate alınmıyoruz. Bizi görenler 'para istiyor' diye kaçıyorlar. Biz elimizdeki kıt imkanlarla buraya kadar geldik. Play off'ta da büyük desteğe ihtiyacımız olacak. Kent olarak bu işe kilitlenmemiz gerekiyor" ifadesini kullandı.

Takım kaptanı Suat Kerçin de ligin lideriyle oynayacakları karşılaşmanın zorlu geçeceğini belirterek, "Play-off öncesi ligde sahamızda oynayacağımız son maç. Yönetimimiz bu nedenle bizlere kahvaltı düzenledi. Bu tür etkinlikler takım açısından moral ve motivasyon oluyor. Etkinliği düzenleyenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK Parti milletvekili adayı Özcan Ulupınar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman da kahvaltıya katılarak futbolculara destek verdi.

adminadmin