Güncel
Giriş Tarihi : 01-05-2015 16:34   Güncelleme : 01-05-2015 16:34

17. Uluslararası Eskişehir Film Festivali “Anadolu.edu.tr”den Canlı Yayınlanacak

Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenecek “Anadolu Üniversitesi 17

17. Uluslararası Eskişehir Film Festivali “Anadolu.edu.tr”den Canlı Yayınlanacak
Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenecek “Anadolu Üniversitesi 17. Uluslararası Eskişehir Film Festivali”, "anadolu.edu.tr" internet adresinden canlı yayınlanacak.
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Uluslararası Eskişehir Film Festivali’nin 17’ncisi 2 Mayıs’ta izleyicisiyle buluşuyor. Festival 17.30’da gerçekleşecek açılış töreni ve ardından gerçekleşecek olan yönetmen Giulio Ricciarelli’nin Yalan Labirenti filminin Türkiye galası ile Sinema Anadolu’da başlıyor. Uluslararası Eskişehir Film Festivali 2-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında 17. kez sinemaseverlerle perdelerini açıyor. Türkiye’nin üniversite kimliği taşıyan uluslararası uzun metrajlı tek film festivali, 17. yılında ağırbaşlı, sansasyondan uzak çizgisiyle seyircileri ile buluşmaya hazır. Uluslararası Eskişehir Film Festivali bu yıl da sinemaseverlere ve iletişim öğrencilerine gösterimi yapılan filmlerin yönetmenlerinin ve usta sinemacıların da içinde bulunduğu söyleşiler, atölye çalışmalarının ve sinema derslerinin yer aldığı zengin bir program sunuyor. Festival programında yer alan 45 uzun metrajlı filmin çoğu hem Türkiye’de hem de Eskişehir’de vizyon yapmamış filmlerden oluşuyor.
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarının, öğrencilerinin ve çalışanlarının bugün bile ilk günkü heyecanla ve amatör bir ruhla gerçekleştirdikleri profesyonel bir etkinlik olarak dikkat çeken Anadolu Üniversitesi 17. Uluslararası Eskişehir Film Festivali, kırmızı halı yürüyüşleri, açılış töreni ve dolu dolu röportajlarla Cumartesi günü saat 17.00’den itibaren yerel ve ulusal birçok TV kanalının yanı sıra “anadolu.edu.tr” internet adresinden de canlı yayınlanacak.
adminadmin