Güncel
Giriş Tarihi : 04-02-2017 11:45   Güncelleme : 04-02-2017 11:45

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Hızlı Tren Çorum’a Hayırlı Olsun!

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Samsun-Çorum-Kırıkkale Hızlı Demiryolu Projesi’ne ilişkin çok önemli mesajlar paylaştı.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Hızlı Tren Çorum’a Hayırlı Olsun!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Samsun-Çorum-Kırıkkale Hızlı Demiryolu Projesi‘ne ilişkin açıklamalarını hatırlatan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Şehrimize Hayırlı Olsun” dedi. Ceylan, sosyal medya üzerinden, Ulaştırma Bakanı Arslan’ın hızlı tren projesine ilişkin verdiği bilgileri paylaştı.

YAKINDA İNŞAAT SÜRECİ BAŞLAYACAK

Samsun-Çorum-Kırıkkale Hızlı Demiryolu Projesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ulaştırma Bakanı Arslan, Yatırım programında etüt-proje olarak yer alan projenin Samsun-Merfizon (95 kilometre), Merzifon-Çorum (96 kilometre), Çorum-Kırıkkale (95 kilometre) olacak şekilde 3 hat kesiminden oluştuğunu ifade etti.

KENT İÇİN ETÜT PROJELER BİTTİ

Arslan, her üç kesimin de etüt projelerini bu yıl bitirdiklerini, kesin proje ihale süreçlerinin ise devam ettiğini dile getirdi. Arslan, Ankara-Samsun hızlı tren projesinin kesin projelerini bitirdikten sonra inşaat sürecinin başlayacağını bildirdi.

corumtime.com

adminadmin