Güncel
Giriş Tarihi : 03-02-2020 10:08   Güncelleme : 03-02-2020 10:08

Ak Parti Samsun İl Danışma Meclisinde 2020 Tazelenme Yılı İlan Edildi!

AK Parti Samsun 83. İl Danışma Meclisi Toplantısı, Atakum'daki Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İl Kadın Kolları Başkanı Rabi Bay Keser, Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, geçmiş dönem il ve ilçe başkanları, kuruluşundan bugüne Samsun teşkilatında görev yapan İl ve İlçe yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti Samsun İl Danışma Meclisinde 2020 Tazelenme Yılı İlan Edildi!

KARAASLAN VE KÖKTAŞ'TAN TELGRAF

Programları nedeniyle il danışma meclisi toplantısına Elazığ da bulunması nedeniyle katılamayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş telgraf göndererek toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.

 

2020 TAZELENME YILI

Coşku içerisinde geçen programın ilk bölümündeki video sunumunun ardından konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "2020 yılı bir tazelenme yılı olacaktır. Daha önce de belirttiğimiz gibi 22 Şubat'ta ilçelerimizde kongre çalışmalarına başlıyoruz. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca İlkadım ve Alaçam'da ilçe başkanlarımız atandı. Göreve gelen arkadaşlarımıza  başarılar diliyorum. Diğer iki ilçemizde de önümüzdeki günlerde değerlendirmeler tamamlanarak atamalar yapılacak. Çok net ifade ediyorum. Biz gururla bu süreci yaşıyoruz.  Güçlü bir teşkilatımız var. Birlik ve beraberlik içerisinde

hep beraber inandığımız yolda yürüyelim."

 

SİYASET AKADEMİSİNE YÜZLERCE BAŞVURU OLDU

"Samsun'da düzenlenecek siyaset akademisi çalışmaları da devam ediyor. AK Parti klasiği haline gelmiş olan siyaset akademisi uygulaması Türkiye’de 38 ilde  yapılacak. Bunlardan bir tanesi de Samsun. Yüzlerce katılımcı oldu. Tüm teşkilatlarıma

emeği geçen arkadaşlarıma katılımcılara teşekkür ediyorum. Çok verimli ve güzel bir çalışma olacağı inancındayım."

 

Daha sonra AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz  ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de konuşmalarında gündeme dair açıklamalarda bulundular. 

 

TÜM İLÇE BAŞKANLARINA PLAKET

İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda, AK Parti'nin kurluşundan bugüne görev yapan ilçe başkanlarına plaket takdim edildi. Plaket töreninin ardından gerçekleştirilen soru-cevap bölümüyle il danışma meclisi toplantısı tamamlandı. 

Recep YAZGANRecep YAZGAN