Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-08-2021 14:50   Güncelleme : 12-08-2021 14:50

Başkan Arıcı: Felaketin Siyaseti Olmaz

Saadet Partisi Salıpazarı İlçe Başkanı Fahri Arıcı şiddetli yağışlar nedeni meydan gelen su taşkınları ve heyelanlar için geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Arıcı: Felaketin Siyaseti Olmaz

Salıpazarı Belediye başkanı Halil Akgül’ü telefonla arayarak geçmiş dileklerini ileten Başkan Arıcı “Terör ve doğal afetlerin siyasi ayrımı olmaz” dedi.

Başkan Arıcı gazetemize yaptığı açıklamalarda: Ülkemiz son günlerde yangın ve sel felaketleri ile karşı karşıya. Böyle günler siyaseti bir kenara bırakıp birlik ve beraberlik içerisinde yaraların sarılması için elimizi taşın altına koyma vaktidir.

İlçede yaşanan şiddetli yağışlar nedeni ile Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’ü telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ifade eden Saadet Partisi Salıpazarı İlçe Başkanı Fahri Arıcı “ Özellikle ilçe merkezinde yapılan set duvarlar ve yeni köprüler ile alınan tedbirler sayesinde felaketin eşiğinden döndük. Emeği geçen başta Belediye Başkanı Sayın Halil Akgül’e ve tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Gün birlik olma günüdür. Acılar paylaşıldıkça azalır. Bizde üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız. Terörün ve doğal afetlerin siyaseti olmaz” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN