Siyaset
Giriş Tarihi : 03-09-2020 14:05   Güncelleme : 03-09-2020 14:05

Bem Bir Sen Giresun’da Yaraları Sarıyor!

Giresun’da sel felaketine neden olan yoğun yağış sonrasında BEM-BİR-SEN, genel merkez ile birlikte Giresun, Samsun, Ordu, Rize, Trabzon ve Artvin teşkilat mensuplarıyla bölgede gerçekleştirilen, arama, kurtarma ve yardım faaliyetlerine iştirak etti.

Bem Bir Sen Giresun’da Yaraları Sarıyor!

BEM BİR SEN Giresun İl Başkanlığı başta olmak üzere bölge illerden gelen teşkilat mensupları, İtfaiye Memurları sel felaketinden olumsuz etkilenen Giresun’a yardım elini uzatarak BEM-BİR-SEN’in Milletin Hizmetinde olduğunu bir kez daha gösterdi.

 

SAMSUN’DAN ARAMA KURTARMA EKİBİ

Yaşanan afet sonrasında bölgede arama, kurtarma ve yardım faaliyetlerine devam ettiklerini belirten BEM BİR SEN Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli, “BEM BİR SEN Samsun Şubesi olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 11 kişilik arama-kurtarma ekibimiz ile birlikte afet bölgesinde yoğun bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Bölge illerimizden de bizlerle birlikte her türlü yardıma hazır olduklarını belirten teşkilat mensuplarımızı göğsümüzü kabartmıştır.

Bu kardeşlerimize şahsım ve teşkilatımız adına yürekten teşekkür ediyorum. Allah bir daha Milletimize böyle afetler yaşatmasın” diye konuştu.

 

BAKAN SOYLU İLE DE GÖRÜŞTÜLER

Giresun Dereli’de yaşanan sel felaketinin hemen ardından felaket bölgesinde afetin yaraları sarmak üzere gecesini gündüzüne katarak afetzedelerin yardımına koşan, sorunlarını dinleyip çözüm üreten İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’yu BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu ile birlikte Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Giresun  BEM-BİR-SEN İl Başkanı Coşkun Musaoğlu, BEM BİR SEN Trabzon İl Başkanı Muammer Aşkın, BEM-BİR-SEN Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar, Artvin BEM BİR SEN İl Başkanı. Erdal Genç, Rize BEM BİR SEN Rize İl Başkanı Zekeriya Albayrak, ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu Bakan Soylu’ya BEM BİR SEN genel merkezi olarak afet bölgesine bir TIR içme suyu, kumanya paketi ve çeşitli giyim malzemeleri intikal ettirdiklerini belirtti.

Recep YAZGANRecep YAZGAN