Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-06-2023 15:01   Güncelleme : 08-06-2023 19:31

Bem Birsen Genel Başkanımız Sayın Levent Uslu’dan Geçmiş Olsun Ziyareti!

Memur Sen konfederasyonu genel başkan yardımcısı ve Bem Birsen Genel Başkanımız Sayın Levent Uslu, Memursen İl Başkanı Hamdi Yıldız, BEMBİRSEN Şube Başkanı Savaş Gayretli ve beraberindeki heyet Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir’e Samsun İlinde yaşanan Sel Felaketi nedeniyle geçmiş olsun Ziyaretinde bulundu.

Bem Birsen Genel Başkanımız Sayın Levent Uslu’dan  Geçmiş Olsun Ziyareti!

Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu ve beraberindeki heyet, sendikal çalışmalar kapsamında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında güncel konuların yanı sıra yerel yönetim çalışanlarımızın sorun ve beklentileri dile getirildi.

Levent Uslu, Memur-Sen Samsun İl Başkanı Hamdi Yıldız, Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Keskinoğlu, Bafra Temsilcisi Ahmet Ziya Aliçeşme, SASKİ Temsilcisi Erdal Engin, Büyükşehir İtfaiye Temsilcisi Ömer Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Başar Özbek, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Komiseri Berati Bal, Bafra İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Akpınar ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaret esnasında Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu; Kamu görevlilerinin hak ve menfaatlerinin artırılması, sosyal ve özlük haklarının genişletilmesi hususunda birçok mecrada yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bunun yanı sıra yerel yönetim çalışanlarının özlük haklarını iyileştirilmesi, sorun ve beklentileri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken BEM Bir Sen Genel Başkanı ve beraberindeki heyet misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ve hediye takdimi ile nihayete erdi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN