Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-09-2023 13:00   Güncelleme : 21-09-2023 13:00

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’dan Hüseyin Dündar Dönemine Ağır Eleştiri!

​Samsun’un Çarşamba İlçe Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba’nın kronikleşen sorunlarının yakın zamanda çözüleceğini belirterek ilçede 2004- 2019 yıllarında üç dönem başkanlık yapan Hüseyin Dündar dönemini eleştirdi.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’dan Hüseyin Dündar Dönemine Ağır Eleştiri!

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Zübeyde Hanım Meydanı ve Abdullah Paşa Meydanı’ndaki çalışmalarını yerinde incelerken,

“Çarşamba ilçemiz de yaklaşık 1 buçuk yıldır alt yapı çalışmalarımız hızlı bir şekil de devam ediyor. İlçemizde yağmur suyu hattı olmaması nedeniyle gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarımızda sil baştan yağmur suyu hatları oluşturuyoruz. Önceden yağmur suyunun kanalizasyonlara bağlı olması nedeniyle şiddetli bir yağışta, taşan kanalizasyonlara şahit olmaktaydık” dedi.

Doğan, "İlçenin Kronikleşen Sorunlarını Çözüyoruz" diyerek kendisinden önce 2004- 2019 yıllarında üç dönem belediye başkanlığı yapan Hüseyin Dündar döneminden kalma kronikleşen sorunlarının olduğu imasında bulundu.

Doğan şöyle devam etti;

Altyapıda daha önce döşenmiş olan borularımıza ilişkin hâlihazırda bir proje yok. Daha önceki dönemlerde çalışmış, emekli olmuş ve bizim ricamızla çalışmalar biraz daha düzgün yürüsün diye altyapı firmasında çalışan arkadaşlarımızdan bilgi alarak çalışmalar yapılmaya çalışılıyor. Çalışmaların sonucunda ilk kez Çarşambamızın altyapısının somut bir projesi olacak. Nerede yağmur suyu hattımız var, nerede içme suyu hattımız var, nerede kanalizasyon hattı var, nereden elektrik hattı geçiyor. Nerede telefon ya da doğalgaz hattı var bunların hepsini projelendireceğiz. Allah nasip ederse bundan sonra böyle sorunlar yaşamayacağız”

Recep YAZGANRecep YAZGAN