Güncel
Giriş Tarihi : 01-05-2015 16:32   Güncelleme : 01-05-2015 16:32

Düzce 1 Mayıs Coşku İle Kutlandı

Düzce’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sendikaların, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin katılımıyla kutlandı

Düzce 1 Mayıs Coşku İle Kutlandı
Düzce’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sendikaların, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin katılımıyla kutlandı. Polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı yürüyüşte herhangi bir taşkınlı yaşanmadı.
Ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü Düzce’de yoğun bir katılımla kutlandı. Düzce Belediyesi önünde toplanan sendika üyeleri ve siyasi parti mensupları İstanbul Caddesi boyunca yürüyerek sloganlar attı. Gurup Anıtpark meydanında toplandı. 1 Mayıs tertip komitesi adına Düzce Eğitim Sen İl Temsilcisi Erdal Seycan bir konuşma yaptı. Seycan, 1 Mayıs’ta alanlardayız çünkü biz insanca yaşamak istiyoruz. İnsanca, özgürce, kardeşçe yaşamak için yaşasın işçilerin birliği, hakların kardeşliği, Yaşasın 1 Mayıs” dedi.
Belediye İş Sendikası toplu İş Sözleşme Genel Sekreteri Erdoğan Kefeli’de Yasal ve Anayasal haklarını kullanarak sendikaya üye olan kişilere yapılan baskıya ve zulme karşı “hayır” diye konuştu.
Konuşmaların ardından işçiler halay çekerek olaysız bir şekilde alandan ayrıldılar.
adminadmin