Teknoloji
Giriş Tarihi : 03-08-2021 15:31   Güncelleme : 03-08-2021 15:48

En İyi Video Düzenleme Programları ve Pazarlama Araçları

Yalnızca gerçekten ihtiyacınız olanları göstermek için en iyi video pazarlama araçları.

En İyi Video Düzenleme Programları ve Pazarlama Araçları

Video pazarlama, birçok hareketli parçası olan bir makine gibidir. Hangi aracın hangi kısmı yaptığını merak ederek biraz kaybolursanız, bu oldukça anlaşılabilir.

Uzun süredir sektörün içinde olan biri olarak bunu çok iyi anlıyoruz. Sonuçta, bir Açıklayıcı Video Şirketi çalıştırmak, görünüşte sonsuz sayıda araca sahip olduğumuz anlamına geliyor.

Bu nedenle, video pazarlamanın farklı bölümleri için birden fazla araç deneyerek çok zaman harcadık. Yalnızca gerçekten ihtiyacınız olanları göstermek için bu en iyi video pazarlama araçları listesine göz atın!

  1. InVideo

InVideo

InVideo, büyüleyici girişleri ücretsiz yapmak için en iyi seçeneklerden biridir. Araç, video düzenlemeyi hiç olmadığı kadar kolay ve hızlı hale getiren 3500'den fazla elle seçilmiş video şablonuna sahiptir! Bu aracın en inanılmaz özelliği, katman düzenlemeyi desteklemesidir. Diğer ilginç özellikler arasında bir milyar telifsiz resim, özelleştirme seçeneği ve videoda filigran yok. Sonuç olarak InVideo, çevrimiçi düzenleyicilerin basitliğini doğrudan tarayıcınıza getiren, video reklamları oluşturmak için biçilmiş kaftan ve video düzenleme programıdır.

  1. Vyond

Vyond

Vyond, animasyonlu açıklayıcı videolar oluşturmak için web tabanlı bir stüdyodur. Şablonunuzu üç stilden seçebilirsiniz: geçici, beyaz tahta ve iş dostu. Burada, mükemmel videoyu oluşturmak için karakterleri, nesneleri ve seslendirme seçeneklerini özelleştirebilirsiniz.

  1. Wideo

Wideo

Wideo, en deneyimsiz kullanıcıların bile akıcı bir animasyonlu video oluşturmasına olanak tanıyan basit ama zengin bir düzenleme stüdyosu sunar. Wideo, premium planıyla, kullanıcıların sunum moduna erişmesine ve videolarına etkileşimli öğeler eklemesine de olanak tanır.

  1. VideoScribe

VideoScribe

VideoScribe, beyaz tahta stili açıklayıcı videolar oluşturmak için güçlü bir video animasyon platformudur. Tasarım bilgisi olmadan tamamen çarpıcı videolar oluşturabilirsiniz. Ayrıca videoları telifsiz müzik, grafik ve daha fazlasıyla geliştirmenize olanak tanır.

  1. Animoto

Animoto

Animoto, kullanıcılarının hem masaüstü hem de akıllı telefonlarda profesyonel düzeyde animasyonlu video oluşturmasına olanak tanır. Animoto'nun kullanıcı dostu olması, birinci sınıf üretim yazılımı kullanma konusunda sıfır ila çok az teknik bilgiye sahip pazarlamacılara “kendin yap” animasyonunun kapılarını açıyor.

  1. Biteable

Biteable

Biteable, kullanıcıların videolarını sıfırdan oluşturmalarına veya mevcut bir şablonu düzenlemelerine olanak tanıyan basit bir video düzenleme alanı sağlar. Kullanıcılarına 85.000 klip ve animasyon sunuyorlar. İş akışı oldukça basittir ve bu nedenle hemen hemen herkes onu kullanabilir.

  1. Renderforest

Renderforest

RenderForest, kullanıcıların gösterişli animasyonları ve grafikleri kendi şablon dizileriyle video içeriklerine ve sunumlarına entegre etmelerini sağlayan bir platformdur. Sürükle ve bırak özelliğiyle birlikte, videonuz için ihtiyaç duyabileceğiniz çoğu stile veya tona hitap edebilir.

  1. Explee

Explee

Explee, animasyona aşina olmayan yeni kullanıcılar için basitleştirilmiş bir zaman çizelgesi, büyük özel yapım görüntü bankası ve uygulanması kolay çeşitli efektler ve geçişler sunar. Planları ayrıca çok cihazlı düzenleme özelliğini de destekler.

  1. RawShorts

RawShorts

RawShorts, kullanıcıların her yerde video oluşturmasına olanak tanıyan çevrimiçi bir animasyon oluşturucudur. Kullanıcıları için çeşitli endüstri tabanlı şablonlar sunarlar. Profesyonel olmayan kullanıcılar için kolay olan videoları düzenlemek için sürükle ve bırak mekaniğini kullanabilirsiniz. Ücretsiz plan, üzerinde filigran bulunan videolar oluşturmanıza olanak tanır.

  1. MotionDen

MotionDen

MotionDen, görüntüye video giriş yapımcısı olarak değer veriyor gibi görünüyor. Introlarınız için çok sayıda şablon seçeneği ve güçlü bir özelleştirilebilirlik sunarlar.

  1. MySimpleShow

MySimpleShow

MySimpleShow adının hakkını veriyor. Animasyon oluşturmanın tüm teknik yönleri yazılım tarafından gerçekleştirilir. Kullanıcıların yalnızca fikirlerini ekranda düzgün bir şekilde düzenleme konusunda endişelenmeleri gerekir.

  1. Moovly

Moovly

Moovly, stok medyasının ve kişisel medyanızın kullanımını birleştiren çevrimiçi bir video oluşturma aracıdır. Farklı tarzlarda binlerce görüntü, ses ve nesne içeren bir kütüphane ile kişiselleştirme oldukça güçlüdür.

adminadmin