Güncel
Giriş Tarihi : 13-07-2022 19:00   Güncelleme : 13-07-2022 19:00

Fetö’nün beyin ölümü gerçekleşti mi!

Hastanede üç gündür koma halinde bulunan PDY/FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in beyin ölümünün gerçekleştiği iddia ediliyor.

Fetö’nün beyin ölümü gerçekleşti mi!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, 15 Temmuz ihanetinden 6 yıl sonra New Jersey'deki bir hastanede ölüm döşeğinde can çekişiyor. Son aylarda sık sık fenalaşarak tedavi altına alınan Gülen, 3 gün önce şiddetli bir atak daha geçirmiş ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Koma halinde olduğu ifade edilen Gülen'in dün gece itibariyle beyin ölümünün gerçekleştiği ileri sürüldü.

AMERİKAN DEVLETİ SEFERBER OLDU

Terör örgütünün merkez kampı Pensilvanya'daki kaynaklarından aldığı bilgileri sosyal medya hesabından duyuran avukat Burak Bekiroğlu, Gülen'in kısmi felç geçirdiği, kalbinin bir süre durduğu, bu nedenle organlarında ciddi hasarların oluştuğu bilgisi edindiğini yazdı. Yoğun bakımda uyutulmuş halde hayatta tutulmaya çalışılan Gülen için Amerikan makamları seferber oldu.

FBI görevlileri gerek Pensilvanya'da gerekse de New Jersey'deki hastanede güvenlik önlemlerini artırırken ABD Sağlık Bakanlığı da örgüt üyelerinin bir dediğini iki etmiyor. FETÖ elebaşının ölümünü geciktirme yolunda teknolojinin her imkanı kullanılıyor ancak bölgeden yansıyan son iddialar, Gülen'in iç organ ve beyin hasarının ciddi boyutta olduğu, hatta dün gece beyin ölümünün gerçekleştiği yönünde.

ÖRGÜT CIA KONTROLÜNDE 4 KOLA AYRILACAK

Örgütün sözde 'âli heyeti' bitik durumdaki Gülen'in fişinin ne zaman çekileceği konusunda bir karar vermiş değil. Ancak örgütün geleceğinin ne olacağı derin bir tartışma konusuna dönüşmüş durumda. Baş haşhaşîlerden İsmail Büyükçelebi başkanlığında yapılan toplantılarda -iddiaya göre- Fetullahçı Terör Örgütü'nün 4 kola ayrılması kararı alındı.

 

Gülen'in durumunu şimdilik gizlemeye çalışan ve "Sağlık değerlerinin gözlenmesi maksadıyla bir süre hastanede kalacak" açıklaması yapan örgüt üst düzey yöneticilerinin, New Jersey'deki hastanede olanları ne zaman duyuracağı merak konusu.

 

FETÖ'nün çatı yapılanması olan 'Başyüceler Şûrâsı'nın üyeleri İsmail Büyükçelebi, Suat Yıldırım, Abdullah Aymaz ve Mustafa Özcan arasında bir taksimat yapılmakta olduğu ileri sürülüyor. ABD güdümündeki örgüt, Gülen sonrası dönemde yoluna yine CIA kontrolünde ama farklı fraksiyonlar halinde devam edecek.

Kaynak: TR Haber

Recep YAZGANRecep YAZGAN