Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-05-2021 06:36   Güncelleme : 19-05-2021 06:36

Genç Müsiad Samsun İl Müdürü Kasapoğlu'nu Ziyaret Etti

Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nu ziyaret etti.

Genç Müsiad Samsun İl Müdürü Kasapoğlu'nu Ziyaret Etti

Genç MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Ahmet Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile bir araya gelerek, müdürlüğünün gençlik alanında yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

Ziyarette konuşan Genç MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Ahmet Korkmaz, “Samsun Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğü’nün çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Özellikle hem Sportif başarıları hem de Samsuna'a yapılan spor tesisleri konusunda hem de  Gençlere yönelik projeler ve etkinlikler konusunda bir çok başarıya imza attılar. Bu anlamda müdürümüzü 19 Mayısın hemen öncesinde anlamlı bir günde ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Bundan önceki yıllarda yapılan ortak çalışmalar gibi, bundan sonraki süreçte de Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalarda bulunmak istiyoruz Özellikle Gençlik faaliyetlerini yakından takip ediyor ve yapılan tüm etkinliklere katkıda bulunmak istiyoruz. İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu'na da bizlere yapılacak ortak çalışmalarda verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum' dedi.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ise, ziyaretlerinden dolayı Genç MÜSİAD yönetim kuruluna teşekkür ederek, ortak çalışma yapmaktan memnunuz, tüm sivil toplum kuruluşlarına özellikle gençlik faaliyetlerinde yapılacak tüm etkinliklerde herkese kapımız açıktır. Yapacağımız projelerde Tüm STK ları projelerimize katkıda bulunmaları için de elimizden gelen her şeyi yapacağız’’ dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN