Güncel
Giriş Tarihi : 13-05-2015 17:00   Güncelleme : 13-05-2015 17:00

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Meydan Parkı ve Sıra Mağazalar Caddesi'ndeki esnafı ziyaret eden Köseoğlu, AK Parti'nin hayallerin gerçekleştirildiği hükümetlerin partisi olduğunu belirtti.

Birilerinin koalisyondan bahsettiğini dile getiren Köseoğlu, "Koalisyon Türkiye'nin istikrarına ve büyümesine pranga vurmaktır. İstikrarsızlık bekleyenler ve istikrarsızlıktan beslenenler millet iradesi karşısında bir kez daha hüsrana uğrayacaktır. Bu millet onlara 7 Haziran'da en ağır cevabı verecektir" dedi.

Bugün Türkiye'nin tarımı, turizmi, ihracatıyla göz kamaştıran bir ülkedir. İstikrar sürsün ki, Türkiye büyüsün, Trabzon büyüsün. İstikrar yoksa kalkınma olmaz. Eski Türkiye'nin tüm kurumları, uygulamaları ve alışkanlıkları, artık ilerleme ve gelişimi sağlama konusunda yetersiz kalıyor. 2023 vizyonumuz, gelişmiş ülkeler arasında ilk sıraları hedefliyor" diye konuştu.

Daha sonra Çukurçayır ve 1 Nolu Erdoğdu mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Köseoğlu, kadınların, karar alma mekanizmalarına katılımını artırmak için gerek mevzuat gerekse uygulamaya yönelik pek çok adım attıklarına değindi.

Köseoğlu, erkek ve kadın arasındaki ayrımcılığı ortadan kaldırdıklarını belirterek, "Kadın istihdamında artış hızla devam ediyor. 2002 yılında kadın istihdam oranı yüzde 25,3 iken, 2014 yılında çalışma çağı nüfus baz alınarak kadın istihdamı oranı yüzde 29,5, kadınların işgücüne katılım oranı ise yüzde 33,6’ya yükseldi" dedi.

adminadmin