Güncel
Giriş Tarihi : 16-05-2015 15:00   Güncelleme : 16-05-2015 15:00

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde sürdürdü

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde sürdürdü.

AK Parti Kadın Kolları ile kahvaltıda buluşan Köseoğlu, daha sonra Vakfıkebir Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Sabri Bahadır Kültür Merkezi'ndeki Milletvekili Aday Tanıtım Töreni'ne katılan Köseoğlu, muhalefet partilerinden hiçbirinin kadın milletvekili adayı göstermediklerini belirterek, "Ben bunu şöyle yorumluyorum, 'Habu Ayşe onların hepsine yeter' diyorlar herhalde. Bütün Trabzon'un kadınlarına yeterim, bundan hiç şüpheniz olmasın. Hem CHP'ye hem de MHP'ye oy veren kadın kardeşlerim üzülmesin, onların da adayıyım, merak etmesinler" dedi.

"Halka hizmet Hakk'a hizmet" anlayışıyla yola çıktıklarını ifade eden Köseoğlu, şunları söyledi:

"Çünkü bizler kadına sözde değil, özde değer veren bir anlayışla yola çıktık. Bundan sonra sizin Ayşe'niz var. Hep beraber bu yollarda yürüyeceğiz ama bizler kadınları siyasette sadece oy verme aracı olarak görmüyoruz, Trabzon'un sahibi olarak görüyorum. 7 Haziran seçimlerine Trabzonlu kadınlar damga vuracak. Trabzon'un yüzde 51 seçmeni kadın. Trabzonlu kadınlar istediğini Trabzon'da iktidar yapacak durumdadır. En önemli kararları kadınlar verecek. Kadınlar kendilerini varsayan bir anlayışla, değer veren anlayışla, kendilerini temsil ettiren anlayışa sahip çıkacaklar. Ben her ne kadar da tek kadın aday olarak yola çıksam da asıl mesele Trabzon'da çok güzel hizmetlere damga vurmaktır."

Köseoğlu, daha sonra Fevziye Mahallesi'nde ev ziyaretine katıldı.

adminadmin