Güncel
Giriş Tarihi : 24-05-2015 17:30   Güncelleme : 24-05-2015 17:30

Genel seçimlere doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat, Sürmene ve Köprübaşı ilçelerinde ziyaretlerde bulundu

Genel seçimlere doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat, Sürmene ve Köprübaşı ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Akçaabat'ta vatandaşlarla sohbet ederek esnafların sorunlarını dinleyen Günnar, ilçeye yeni bir devlet üniversitesinin kurulacağını belirtti.

Günnar, "Sayın Başbakanımıza ben en son Akçaabat’a geldiği aralık ayında Akçaabat’ın 30 ilden daha büyük olduğunu, yerleşim ve nüfus yoğunluğu olarak Akçaabat’a ikinci devlet üniversitesinin yapılmasının daha uygun olacağını söyledim. Sağolsun Sayın Başbakanımız  ikinci devlet üniversitesinin Akçaabat’a yapılacağının müjdesini verdi. Trabzon artık ikinci devlet üniversitesine kavuşacak" diye konuştu.

AK Parti hükumetlerinin Trabzon'u çok önemsediğini her platformda dile getirdiklerini ifade eden Günnar, "İşte görüyorsunuz. Havalimanına ikinci pist, Arsin’e yatırım adası, güney çevre yolu, yaylalardan geçecek olan yeşil yol gibi daha bir sürü proje yeni Türkiye ile birlikte hayata geçirilecek" dedi.

 

adminadmin