Spor
Giriş Tarihi : 17-11-2021 11:16   Güncelleme : 17-11-2021 11:16

Hacınabispor'un Amacı Ve Hedefi Bal Ligi

Bafra Hacınabispor; Samsun Süper Amatör Lig' de ( SAL ) Şampiyonluk ve sezon sonunda Bölgesel Amatör Lig' ( BAL ) olarak çalışmalarına hız verdi.

Hacınabispor'un Amacı Ve Hedefi Bal Ligi

Hacınabispor Klübü Yöneticilerinden Arif Öztürk; gerek Yabancılar Pazarı maçı ve gerekse de diğer konulrla  ilgili olarak şunları söyledi :

" Hacınabispor  İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor ile Bafra Şehir Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

 Maçın mutlak favorisi olarak sahaya çıkan Hacınabispor; bu sezon hedefini BAL Ligi olarak belirledi.

2021-2022 Emin Kar Süper Amatör Ligi' nde Samsun Yabancılar Pazarı karşısında, 20. dakikada frikikten Nihat'ın attığı golle öne geçti.

Golden sonra hemen buna karşılık veren Yabancılar Pazarı Spor yakaladığı beraberliği fazla koruyamadı. HacınabiSpor, dakikalar 30'u gösterdiğinde; duran top organizasyonunda ceza sahasında Turgut ile golü bulunca, Bafra Hacınabispor 2-1 öne geçti.

İkinci yarıya baskılı başlayan Hacınabispor; girdiği pozisyonlarda golü bulamayınca, maç İlk yarıda gelen göllerle ve Hacinabi Spor'un 2-1 üstünlüğüyle tamamlanmış oldu.

Bugünkü galibiyetten dolayı, takımlı ve teknik ekibi kutluyoruz. Rakip takıma da teşekkür ediyor, bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz.

Hedefimiz; geçen sene olduğu gibi bu sene de Süper Lig  şampiyonluğu ve ardından da BAL Ligi olup, bunu gerçekleştirecek kadroya ve inanca da sahibiz.

Bu sene; o sene olacak diyor, takımıza ve tüm takımlarımza başarı ve centilmence bir lig diliyoruz."

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Recep YAZGANRecep YAZGAN