Güncel
Giriş Tarihi : 06-07-2015 20:00   Güncelleme : 06-07-2015 20:00

Havza TSO'dan yardım çeki

SAMSUN (AA) - Havza Ticaret ve Sanayi Odasınca (TSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ile 800 aileye 50 lira değerinde toplam 40 bin liralık gıda alışveriş çeki dağıtıldığı bildirildi

Havza TSO'dan yardım çeki

SAMSUN (AA) - Havza Ticaret ve Sanayi Odasınca (TSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ile 800 aileye 50 lira değerinde toplam 40 bin liralık gıda alışveriş çeki dağıtıldığı bildirildi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar, her yıl TOBB'dan sağlanan nakdi destek ile ihtiyaç sahibi ailelere yardımında bulunulduğunu söyledi.

"Ulusumuzun kenetlendiği, yardımlaşma hoşgörünün doruğa çıktığı mübarek ramazan ayında TOBB tarafından odamıza gönderilen maddi destek ile bir nebze olsun ihtiyaç sahibi alilerimize yardımcı olabilmenin gayreti içerisinde yardım çalışmalarımızı tamamladık" diyen Acar, şunları kaydetti:

"Bu yıl oda olarak aldığımız karar ile ihtiyaç sahibi ailelerimizin kendi ihtiyaçları doğrultusunda alışveriş yapmaları amacıyla kendilerine çek dağıtımı gerçekleştirildi. Yardımlarımız odamız üyeleri aracılığıyla yardıma muhtaç ailelere ulaştırdı. Bize bu yardımlarda destek olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne şahsım, oda meclisindeki arkadaşlarım ve tüm üyelerimiz adına teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Bundan sonrada inşallah gelecek ramazanlarda da yardımlarımıza devam edeceğiz."

adminadmin