Güncel
Giriş Tarihi : 19-06-2015 19:30   Güncelleme : 19-06-2015 19:30

Havza'da hibe çöp toplama kamyonları hizmete girdi

SAMSUN (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Havza Belediyesine hibe edilen çöp toplama kamyonları hizmete girdi

Havza'da hibe çöp toplama kamyonları hizmete girdi

SAMSUN (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Havza Belediyesine hibe edilen çöp toplama kamyonları hizmete girdi.

Araçların hizmete girmesi dolayısıyla belediye önünde düzenlenen programa, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Büyük, Belediye Meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı İkiz, yaptığı konuşmada, Havza Belediyesinin her zaman çevreci belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini yürüttüğünü belirterek, "Havza Belediyesi olarak hazırladığımız ve hayata geçirdiğimiz projelerimizle çevremizin korunmasına her zaman önem verdik. Havza Belediyesi olarak tüm mahallerimize temizlik hizmeti götürmekteyiz. Şu an merkez dahil 98 mahallemizde rutin olarak temizlik ekiplerimiz çalışmakta. Yapmış olduğumuz hizmetlerin böyle takdir görmesi bizleri sevindiriyor" dedi.

adminadmin