Güncel
Giriş Tarihi : 04-12-2020 09:55   Güncelleme : 04-12-2020 09:59

İşadamı Gökhan güler, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’ye 1 Kuruşluk Tazminat Davasını Kazandı!

İşadamı Gökhan güler, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci hakkında açmış olduğu 1 kuruşluk tazminat davasını kazanarak Deveci’yi mahkum ettirdi.

İşadamı Gökhan güler, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’ye 1 Kuruşluk Tazminat Davasını Kazandı!

Mart 2019 döneminden bu güne kadar yürüttüğü hukuk mücadelesinde haklı olduğunu mahkeme kararıyla ispat eden Gökhan Güler, “mahkeme kararı ile Cemil Deveci’nin yalancı ve iftiracı olduğunu tescillendi” dedi.

 

İşdamı Gökhan yaptığı açıklamasına şöyle devam etti;

Cemil Deveci göreve gelir gelmez, manipüle ettikleri muhasebe kayıtları üzerinden, mal bulmuş mağribi gibi 37,5 ton lop etin 46 günde tüketilmiş olduğu iftirasını Türkiye’nin gündemine getirdiler.

 

İşine gelmeyen haberler için basını satılmışlıkla suçlayan Cemil Deveci, bu yalan haberi Sözcü ve Cumhuriyet Gazeteleri başta olmak üzere pek çok yandaşı olduğu basın mecrasında hızla dolaşıma soktu.

 

YALAN VE İFTİRALARI NEDENİYLE MAHKÜM EDİLDİ

Yalan ve iftiralar ile yapmış olduğu İtibar suikastı karşısında, Cemil Deveci aleyhine Samsun 1.Asliye Hukuk Mahkemesi 2020/18 e.no.lu 1 KURUŞ TL bedel ile MANEVİ TAZMİNAT DAVASI açtım.

 

19/11/2020 tarihinde yayınlanan 2020/418 no.lu gerekçeli kararda detayları görüldüğü üzere CEMİL DEVECİ iftiraları nedeniyle mahküm (mahkemede yargılanarak hüküm giymiş kimse) edilmiştir.

Recep YAZGANRecep YAZGAN