Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-05-2017 11:23   Güncelleme : 15-05-2017 11:50

Kadir Topbaş’ın ardından şimdi de Bülent Arınç Başkan Yılmaz’ı Ziyaret etti

Samsun Tekkeköy ilçesinde yapımı tamamlanan 4 yıldızlı otelin açılışına Eski Başbakan Yardımcısı ve TBMM Başkan Bülent Arınç da katıldı.

Kadir Topbaş’ın ardından şimdi de Bülent Arınç Başkan Yılmaz’ı Ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Kadir Topbaş’ın ardından FETÖ’nün avukatlığına soyunan Arınç’ın da sessiz sedasız Samsun’da gelerek Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya’yı ziyaret etmesi çeşitli soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

ARINÇ’TAN BAŞKAN YILMAZ’A ÖVGÜ

Samsun Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi’nde açılış için davetli olarak Samsun’a geldiği belirtilen Eski Başbakan Yardımcısı ve TBMM Başkan Bülent Arınç da yaptığı konuşmada Başkan Yılmaz’ı överek, “20 yıla yaklaşan Belediye Başkanlığı döneminde isminden her zaman saygınlıkla bahsedilen itibarlı bir insandır. Bütün mesaisini Samsun'a hasleden değerli bir arkadaşımızdır. Tarihi Kentler Birliği içerisinde yaptığı faydalı çalışmaları yakından biliyorum. Gerçekten Yusuf Ziya bey bu işin aşığıdır. Bugüne kadar da hakkında hiçbir dedikoduya hiçbir şaibeye yer vermemiş pırıl pırıl bir insandır. Çalışır,  gayret eder, başarır ve Samsun’un kalkınması için de büyük hayalleri büyük rüyaları olan bir insandır.” Şeklinde konuştu.

adminadmin