Güncel
Giriş Tarihi : 20-03-2023 17:48   Güncelleme : 20-03-2023 18:00

Kaş’ ta Villa Kiralamak İçin 5 Neden

Kaş’ ta Villa Kiralamak İçin 5 Neden

Son zamanlarda önce çıkan tatil seçeneklerinden olan villa tatillerinde de bazı beldeler özel olarak göz önünde. Bunlardan biri de Kaş villa tatili olarak söylemek mümkün. Çünkü Kaş’ın eşsiz yapısı, tarihi ve doğal güzellikleri burada konaklamayı, özellikle de otellerin kurallı dışında ev konforunda konaklamayı oldukça mümkün kılıyor.

Tüm senenin yorgunluğunu atmak ve dinlemek isteyen tatilciler de soluğu Kaş’ta alıyor. Ama bunun için de kendi özelliklerine uygun villalar seçerek Senin Villan üzerinden kiralamalar gerçekleştiriyor. Peki, Kaş neden bu kadar çok tercih ediliyor? İşte sizlere Kaş’ta villa kiralamak için 5 neden…

  1. Kaş’ın Doğal Ve Tarihi Güzelliklerini Keşfetme İmkânı

Antalya’ya bağlı olan Kaş hem tarihi özellikleri, hem de doğal güzellikleri açısından turistik bir ilçe olarak karşımıza çıkıyor. Yerli ve yabancı turistlerin çok fazla ilgi gösterdiği bu ilçenin belirli kesimlerinde de villalar konumlandırılmış. Bu villalar kiralanarak, tatilcilere son derece özel ve keyifli tatil imkânları sunulmaktadır.

Kaş tatilinde bu villa tatili seçilir ise otellerin kurallarına bağlı kalınmadan doğal ve tarihi alanları keşfetme imkânını yakalayabilirsiniz. Bu anlamda merkeze yakın özellikte seçtiğiniz villalar ile Kaş’ın diğer plajlarını, merkezlerini, yapılabilecek aktiviteleri keşfedebilir, yemek saatlerinden bağımsız olarak kendi tatilinizi kendiniz yönetebilirsiniz.

  1. Kaş’ın Benzersiz Havasında Doğa İçerisinde Tatil Fırsatı

Kaş pek çok farklı plajı ve koyu içerisinde barındıran özellikte bir ilçedir. Bu anlamda deniz ve dağların buluştuğu noktalarda kurulmuş olan bu ilçe, temiz havası ile de tatilcilerin dikkatini çekmektedir. Kaş’ın pek çok farklı köyü ve beldesi de bu anlamda temiz havası ile tercih edilmektedir. Burada villa kiralandığında ise daha çok doğa içerisinde mekânlar olduğundan ötürü temiz havayı ve Kaş’ın muhteşem doğasını yakalayabilirsiniz.

Geceleri villanızın bahçesinde yıldızları seyredebilir, kalabalıktan uzak, temiz hava ile ciğerlerinizi doldurabilir, yeşillik içerisinde bulunan havuzlarınızda, temiz ava eşliğinde yüzebilirsiniz.

  1. Farklı Villa Kategorileri İle Herkese Hitap Eden Tatil Özellikleri

Villa tatili dendiğinde akla tek tip havuzlu villalar gelebiliyor. Fakat zamanla bu turizm hizmetinin gelişmesi ile Antalya Kaş kiralık villa kategorilerimiz oldukça çeşitli hale geldi. Bu anlamda Senin Villan olarak herkesin zevkine uygun olarak çeşitlendirdiğimiz villalar ile sizler de kendinize uygun olanı seçebilir, Kaş tatilinizi değerlendirebilirsiniz.

Muhafazakâr özellikte olan villalar, balayı villaları, büyük gruplar için olan villalar, havuzlu, açık ve kapalı havuzlu, ısıtmalı havuzlu, çocuk havuzlu, ekonomik, doğa içinde, merkeze yakın gibi pek çok farklı kategoride olan villalara sitemiz üzerinden ulaşabilir, bu şekilde de Kaş tatilinizin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

  1. Her Mevsim Uygun Özellikteki Villalar

Kaş, yaz için uygun gibi görünse de aslında her mevsim kendine ait özellikleri olan bir ilçedir. Bu anlamda Kaş kiralık villa kış ve sonbahar tatilleri için de tercih edilebilmektedir. Sadece yaz tatilleri için değil her mevsim kafanızı dinlemek için yapacağınız küçük bir tatil, villa kapsamında sizlere iyi gelecektir. Evinizin konforunda olan bu villalar ile senenin her zamanı Kaş’ın keyfini çıkarabilirsiniz.

  1. Korunaklı Villalar İle Muhafazakâr Tatil İmkânı

Özellikle aileler tarafından tercih edilen bu tip villalar dışarıdan bahçesi ve içi görünmeyen özelliklerde dizayn edilmiştir. Kaş tatilinizde tercih edebileceğiniz bu villalar da yoğun olarak bölgede bulunmaktadır. Bu anlamda yaz, kış aileniz ve sevdikleriniz ile size özel alanlarda tatil yapmak için de Kaş villa kiralamayı tercih edebilirsiniz.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN