Teknoloji
Giriş Tarihi : 28-09-2021 11:16   Güncelleme : 28-09-2021 11:30

Microsoft Navision

Microsoft Navision

Microsoft Navision, küçük ve orta ölçekli şirketlere ve uluslararası şirketlerin yerel yan kurumlarına finans, üretim, pazarlama, müşteri ilişkileri yönetimi, tedarik zinciri, analiz ve elektronik ticaret konusunda destek olan bir kurumsal kaynak planlama (ERP) uygulamasıdır. Microsoft Dynamics iş uygulamaları paketinin bir parçasıdır ve C/AL programlama dilini kullanır.

 

Microsoft Dynamics Navision Türkiye mevzuatına uygun olarak tüm geliştirmeleri kendi içerisinde barındırır. İş ortaklarının dikey çözüm olarak geliştirdiği modüller ile farklı sektörlerdeki firmaların süreçlerini yönetmesine yardımcı olur. Dynamics Navision, açık kaynak kodlu ve kolay uygulama geliştirilebilir bir ERP yazılımıdır. Bu da şirketlere ihtiyaçları olan esneklik ve çevikliği kazandırır. Farklı ERP sistemlerine kıyasla daha kısa sürede uygulanabilirdir. Dünya üzerinde en çok tercih edilen ERP yazılımlarından biridir.

 

Microsoft Dynamics NAV'in son güncellemeleri yani son sürümü 2018 yılında yapılmıştır. Bu güncelleme ile platform bağımsız olarak masaüstü bilgisayar, cep telefonu ve tablet üzerinden çalışmaktadır. 2018 yılından sonra Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central’a dönüştü. Platform üzerine yeni gelişmeler ve güncellemeler ekleyerek, günümüz ihtiyaçlarının ötesinde çözümler sunuyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN