Güncel
Giriş Tarihi : 24-03-2015 23:30   Güncelleme : 24-03-2015 23:30

Ordu’da Bir Kan, Bir Fidan Projesi

ORDU (AA) - Orman Genel Müdürlüğü ve Türk Kızılayı arasında yapılan protokol gereği “Bir Kan, Bir Fidan” projesi kapsamında Ünye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ilçede 3 hektarlık maden sahasına kan bağışçıları adına 100 bin fidan dikileceği belirtildi

Ordu’da Bir Kan, Bir Fidan Projesi

ORDU (AA) - Orman Genel Müdürlüğü ve Türk Kızılayı arasında yapılan protokol gereği “Bir Kan, Bir Fidan” projesi kapsamında Ünye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ilçede 3 hektarlık maden sahasına kan bağışçıları adına 100 bin fidan dikileceği belirtildi.

Söz konusu alana protokol üyeleri ve beraberindekiler 250 aşılı ceviz fidanı dikti.

Organizasyona Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Türk Kızılayı Ünye Şube Başkanı Ali Alver, Ünye Orman İşletme Müdürü Aşkın Ozan Aydın, Orman İşletme ve Kızılay çalışanları ve daire amirleri katıldı.

Kaymakam Demir, "Bir ağaç günde 12 kişinin oksijen ihtiyacını karşılıyor. Bütün ağaçlar insanlık için gece gündüz oksijen üretiyor. Dünyanın en kaliteli ama ücretsiz hizmeti. Biz de Ünye'de hizmet veren yöneticiler olarak bunun bilincinde olup buraya geldik. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Türk Kızılayı Ünye Şube Başkanı Ali Alver, güzel bir çalışmaya katıldıklarını söyleyerek, yetişen fidanları gelecek nesillerin görmesi temennisinde bulundu.​

adminadmin