Genel
Giriş Tarihi : 18-06-2020 17:56   Güncelleme : 18-06-2020 17:56

Reynmen Kimdir?

Sahne ismi Reymen olan, 1995 İstanbul/Bağcılar doğumlu, asıl ismi Yusuf Aktaş olan Youtuber, İnstagrammer, Vlogger ve şarkıcı.

Reynmen Kimdir?

Yusuf Aktaş’ın tanınmaya başlandığı ilk zamanlar, bir sosyal medya uygulaması olan Scorp’a yüklediği şarkı coverlarıydı. Burada yavaş yavaş ilk ününü kazanmaya başladı. Bu dönemde de YouNow adlı canlı yayın platformunda canlı yayınlar yapmaya başladı. Arkadaşlarıyla telefonda insanlara şaka yapmak, dinleyicileriyle sohbet etmek gibi birçok aktivite yaptı. Scorp’da yeterince tanındıktan sonra kapatılmadan önce zamanının en çok indirilen uygulaması Vine’ye geçen Reynmen, burada daha çok şarkı söylemekten ziyade insanları eğlendiren, kısa ve komik videolar yüklemeye başladı. Bu videolarla da kazandığı ünün üstüne biraz daha ekledi. Vine kapatıldıktan sonra Reynmen, bir platform arayışına girdi. Bir dönem Facebook ile işlerini sürdürdü ama orada pek tutunamadı.

Zamanında Scorp’ta tanınmasını sağlayan şarkı coverlarının aynısını Instagram’da da yapmaya başladı. Burada bir çıkış yakalayan Reynmen, coverlara devam etti. Fakat bir süre sonra yaptığı bu coverların büyümek için yeterli olmadığını, daha farklı bir platformda daha farklı işler yapması gerektiğini anladı. Bu düşünce ile Youtube’ye girdi. Burada artık şarkı coverları yapmıyor, Dwayne Johnson’la röportaj yapıp, onun gibi bir sosyal medya ünlüsü olan Amanda Cerny’ye Türkçe konuşturup, Logan Paul’un milyon dolarlık evini gezdi. Bu yükselişi tabii ki de oldukça ses getirdi ve konuşuldu. Bu gelişmeler ve Reynmen’in dünyaya tanıtılması, 2017 yılında BEGE ile çıkardıkları “Biziz” adlı şarkıyla başladı. Bu şarkı bir “Youtube” eleştirisiydi ve Youtube camiasındaki herkese laflar bulunuyordu. Bu şarkı Youtube’da 76 milyon izlenmeye ulaştı. Bu şarkının bu denli patlamasından sonra Reynmen, aslında hep kafasının bir köşesinde duran müzik işine girmeye karar verdi.

Veysel Zaloğlu ile yaptıkları “Voyovoy”, kendi başına çıkardığı “Derdim Olsun” gibi şarkılarla kendisinin aynı zamanda bir müzisyen olduğunu herkese gösterdi. Bu şarkılarla ününe ün katan Reynmen, geçen aylarda “RnBesk” adlı bir kısa albüm yayınladı. Bu hamlesiyle de müzik kariyerine güzel bir akış kazandırdı. En son yaptığı parça ise dünyaca ünlü Türk asıllı Alman rapçi Ufo361 ile yaptıkları Reynmen Kaçamak indir adlı şarkıdır. Bu şu ana kadar toplam 13 milyon civarı etkileşim aldı. Reynmen’in yukarıda bahsi geçen tüm şarkılarını önerdiğimiz siteden Reynmen albüm ve şarkılarını indir yükle, mobil cihazından dinle!

Reynmen hala Youtuberliğe ve müzik kariyerine devam etmektedir.

Kaynak: Müzik indir

adminadmin