Dünya
Giriş Tarihi : 01-04-2022 13:54   Güncelleme : 01-04-2022 13:54

Rothschildler darwin'e para verdi diyen gazeteciyi işten attılar!

ABD'li gazeteci Lara Logan, "Darwin'in birileri tarafından kanıtlara dayalı bir teori ortaya atması için tutulduğunu düşünüyorum" dedi.

Rothschildler darwin'e para verdi diyen gazeteciyi işten attılar!

CBS News Dışişleri Muhabirliği Şefi ve Fox Nation's kanalının eski sunucusu Lara Logan, "And We Know" adlı podcastte, Yahudi Rothschild ailesinin Charles Darwin'´e Evrim Teorisini icat etmesi için para verdiğini söyledi.

Evrimin bilimsel olarak cevaplanamayacağını belirten Logan, "Darwin'in birileri tarafından kanıtlara dayalı bir teori ortaya atması için tutulduğunu düşünüyorum. Darwin'i kimin çalıştırdığını bilen var mı? Darwinizm nereden geliyor? Rothschildlerden'' şeklinde bir açıklama yaptı.

LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATILDI

Logan'ın evrim teorisine yönelik bu sözleri dünya ve Türkiye basınında şaşkınlıkla karşılandı.

Her fırsatta ifade özgürlüğüne atıf yapan birçok gazetenin, Logan'ın açıklamasını 'skandal' olarak nitelemesi ve haberle alakası olmadığı halde 10 yıl önce Mısır'da uğradığı taciz üzerinden küçük düşürmeye çalışması, 'liberal' medyanın çirkin yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı.

Bazı gazeteler, konuyla alakası olmamasına rağmen hazırladıkları habere Logan'ın 2011'de Kahire'deki protestolar sırasında uğradığı cinsel tacizi ekledi.

İsrailli The Jerusalem Post, "Lara Logan antisemitizm ve komplo teorileri yaymakla tanınıyor" spotuyla çıktığı haberinde, Logan'ın Ukrayna savaşında Rusya'yı desteklediğini yazdı.

BASKILAR SONUCU İŞİNE SON VERDİLDİ

Logan'ın çalıştığı ajansın, medyanın baskısı sonucu Güney Afrikalı sunucunun görevine son verdiği aktarıldı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN