Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-06-2021 09:43   Güncelleme : 17-06-2021 09:43

Salıpazarı’nda Çocuklar İçin Oyun Parkı

Salıpazarı Belediyesi, yapmış yeni parklar ile çocuklara güvenli yeni oyun alanları oluşturulmaya devam ediyor.

Salıpazarı’nda Çocuklar İçin Oyun Parkı

Salıpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yavaşbey Mahallesine yeni çocuk oyun parkı yapıldı. Çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla park çocukların kullanımına açılacak.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Mahallerimizde uygun bulunan alanlara yeni çocuk parklarının yapımı sürüyor” dedi.

İhtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde yürütülen park yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz diyen Akgül, “Öncelik olarak çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları oluşturuyoruz.

Parklarımızın kontrol ve bakımını belediye ekiplerimiz periyodik olarak gerçekleştiriyor.

Çocuklara güven içerisinde, rahat zaman geçirebilecek alanlar yapmak için çalıştıklarını vurgulayan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “İlçemizde çocukların oyun alanı olarak düzenlenen parklarda, oyun gruplarının bakım ve onarımını yaptık, çocuklarımız için yeni parklar oluşturduk, oluşturmaya devam edeceğiz. Mahalle ve sokaklarımızda değerlendirilebilecek her yeri çocuklarımız için oyun parkı, yetişkinlerimiz içinde hoş vakit geçirerek sosyal yaşamlarını sürdürebilecekleri yerler haline getireceğiz” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN