Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-02-2017 09:05   Güncelleme : 03-02-2017 09:05

Samsun Büyükşehir Belediyesi Referandumda HAYIR için mi çalışıyor!

​Olumsuz hava şartlarıyla mücadele edemeyen, Tramvay üç gün hizmet verememesine rağmen Tramvay gazetesini aralıksız çıkartan Samsun Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs ilçesi Yörükler Mahallesinde kaçak olduğu iddiasıyla vatandaşların evini bu karda kışta yıkmaya devam ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Referandumda HAYIR için mi çalışıyor!

Samsun Haber - Bu karda kışta evleri yıkılan vatandaşların feryadını kimse duymazken, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanını da kimse durduramıyor.

Yağan kara aldırmadan Yörükler Mahallesi sakinlerini evsiz bırakan Samsun Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz gün 10 evi birden yıktı.

Vatandaşlar sosyal medya üzerinden feryadını birilerinin duymasını beklerken Cuma günü yani bugün saat 10.00’da evinin yıkılacağı bildirilen bir vatandaş sosyal medya üzerinden şunları paylaştı;

CUMA SAAT 10 BİZİM EVİ YIKACAKLAR.

Bir ay durdurma almıştık belediye müracaat etmiş tedbir kaldırılmış.

Ama bize tebliğ edilmedi bir şekilde öğrendik. Yarın bir acele evi söküp kamyon bulabilirsek evi taşıyacağız.

Bunlar oluyor hukuk nerde biz böylece kanuni haklarımızı kullanamıyoruz bize tebliğ edilse bir üst mahkemeye başvuracaktık.

Öte yandan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bu uzlaşmaz tutumu Nisan ayında yapılacak olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için hayati önem taşıyan Referandum için bir İhanet vesikası olarak değerlendiriliyor.

Evi yıkılacak olan vatandaşın ve çevresinin HAYIR oyu için çalışmaması mümkün değil gibi görünürken bu yıkımlarda ısrar etmesini Başkan Yılmaz’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgisinin ve Hükümetin hassasiyetlerine gösterdiği ilginin yapmacık olduğu yorumlarına vesile oluyor.

 

adminadmin