Güncel
Giriş Tarihi : 14-10-2020 07:48   Güncelleme : 14-10-2020 07:48

Samsun Chp İl Başkan Yardımcısında Var Olduğu İddia Edilen Kasette Ne Var!

CHP Samsun İl Başkan Yardımcısı sosyal medya üzerinden elimde bir kaset var iddiasını paylaştı.

Samsun Chp İl Başkan Yardımcısında Var Olduğu İddia Edilen Kasette Ne Var!

Kasetin muhtevası hakkında bilgi vermeyen CHP Samsun İl Yönetiminde görev yapan Mustafa Kol sosyal medya sayfasından, “Üstü kapatılmak istenen görüntü kasetini sizlere seyrettireceğim bekleyin. İlçe Başkanıyla beraber seyredip bir kopyasını da onunla paylaştığım kaset" diye yazdı.

Bu paylaşım Samsun ve Atakum’da CHP'liler tarafından şaşkınlık ve panikle karşılandı.

CHP İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kol sosyal medya üzerinden iddialarını şu şekilde sürdürdü;

"Ben parti yönetimine girerken kimseye hırsızlıklara susarım sözü vermedim. Verenler belli. Hayır Çarşısının soygun görüntüleri mahalle temsilcisi tarafından bana iletildiği halde kapatmak için bize tavır aldılar. Görüntüler elimde yayınlayacağım.  Fakat ben hırsızlara hırsız dediğim için başkan yardımcılığından bir basiretsiz tarafından alındım"

Bize gelen bilgilere göre ise, kaset Atakum Belediyesine ait hayır çarşısına bağışlanan malzemelerin bazı belediye görevlileri tarafından Atakum pazarlarında satılıyor olmasından ibaret.

Gelen iddialara göre Atakum Belediyesi Hayır Çarşısının başında İYİ Partili bir görevli yer alıyor.

Atakum'da ekonomik güçlük çeken vatandaşlar için pazar yerine koyulan imece noktalarına bırakılan malzemeleri pazarcılara satan görevli Belediye Başkanı Deveci’nin de gündemine gelmiş, Deveci, “O pazarcıyı tespit ettim, açıklarım sokağa çıkamaz olur" dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN